ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεδουλάκης: “Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα, ενόψει Χίμκι.

Πεδουλάκης:

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας παιχνίδια, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα, ενόψει Χίμκι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για τη Μόσχα εκεί που θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Χίμκι.

Το πρωί οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στην Αθήνα, με τον Νίκο Παππά να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να κάνει θεραπεία.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν την αναχώρηση ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε: «Είναι όντως μια δύσκολη αποστολή, η Χίμκι είναι καλή ομάδα, έχει επενδύσει πολλά χρήματα, διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Ζενίτ στη διοργάνωση.

Έχει μεγαλύτερη αθλητικότητα φέτος, ενώ διαθέτει και παίκτες που σχεδόν όλοι μπορούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου. Μια τέτοια κατάσταση είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις».

Όσο για το αν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην Αγία Πετρούπολη μπορεί να φέρει αλλαγή ψυχολογίας στη συνέχεια, ο Αργύρης Πεδουλάκης σημείωσε: «Θεωρώ πως και στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια, ήμασταν καλοί. Ελέγχαμε τα παιχνίδια και θεωρώ πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για τα εκτός έδρας ματς. Τώρα, η Χίμκι είναι μια ομάδα που ανεβάζει το ρυθμό, πιέζει σε όλο το γήπεδο και σίγουρα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια».

Από μέρους του ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Κάναμε μια καλή νίκη απέναντι στη Ζενίτ, αλλά η Χίμκι είναι ομάδα άλλης κλάσης καθώς διαθέτει πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά έχουμε δουλέψει σωστά και ελπίζουμε να βγει το πλάνο του προπονητή στο γήπεδο και να δείξουμε και οι ίδιοι τι μπορούμε να κάνουμε».

Όσο για το τι κάνει την αυριανή αντίπαλο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ καλύτερη από πέρσι, ο έμπειρος σέντερ είπε: «Έχει περισσότερες επιλογές φέτος. Ναι μεν ο Σβεντ αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας, παίρνει τις πιο πολλές επιθέσεις, αλλά υπάρχουν αρκετοί και καλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με πολύ ταλέντο».

Τέλος σε ερώτηση για το αν δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα το γεγονός ότι πήρε νωρίς την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, απάντησε πως: «Σίγουρα, μας δίνει μια ώθηση, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι απέναντι στη Βιλερμπάν και να είχαμε ξεκινήσει καλύτερα. Κερδίσαμε μέσα στη Ζενίτ και πλέον στόχος μας η νίκη μέσα στη Μόσχα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...