ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Φριντέτ: «Με κυνηγούσε χρόνια ο Παναθηναϊκός, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθω»

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη μέχρι τώρα εμπειρία του μίλησε ο Τζίμερ Φριντέτ σε συνέντευξή του από την Ένωση Παικτών!

Φριντέτ: «Με κυνηγούσε χρόνια ο Παναθηναϊκός, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να έρθω»

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη μέχρι τώρα εμπειρία του μίλησε ο Τζίμερ Φριντέτ σε συνέντευξή του από την Ένωση Παικτών!

Αναλυτικά

Για την απόφασή του να έρθει στην Ευρώπη: ”Ήταν μία δύσκολη απόφαση, υπήρχαν πολλά μέρη, στα οποία θα μπορούσαν να πάω, ήρθα όμως στην Ευρώπη, γιατί θεώρησα πως είναι μία μοναδική ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε για πολλά συνεχόμενα χρόνια να με πείσει να έρθω, τώρα όμως πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα και την οικογένεια μου. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και η Ευρωλίγκα είναι μία εξαιρετική διοργάνωση και ήθελα να είμαι μέρος ενός φοβερού οργανισμού και να βιώσω τα πάντα, το πάθος, τους φιλάθλους. Ήταν καλό το τάιμινγκ”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως είναι rookie στην Ευρώπη: ”Είναι διαφορετικά σε όλες τις πτυχές. Είμαι ενθουσιασμένος μέχρι στιγμής, πέρα από το μπάσκετ, είναι ωραία η ζωή στην Αθήνα, πρόκειται για μία πόλη με ωραίο φαγητό και κόσμο. Το απολαμβάνουμε όλοι μας”.

Για τις προσδοκίες του από το ευρωπαϊκό μπάσκετ: ”Οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Είναι κάτι που το έχω ξαναζήσει, κυρίως στο κολέγιο. Μου αρέσει η ενέργεια του κόσμου. Όσο για το μπάσκετ, προφανώς η Ευρωλίγκα είναι υψηλού επιπέδου διοργάνωση, με αντίστοιχου επιπέδου παίκτες, οι οποίοι παίζουν διαφορετικά, από αυτό που είχε συνηθίσει στη Κίνα”.

Για τα χρόνια που πέρασε στη Κίνα: ”Ήταν τρομερή εμπειρία. Είναι διαφορετική κουλτούρα και το μπάσκετ βασίζεται στα πολλά λεπτά και τα υψηλά σκορ. Είναι διαφορετικό το μπάσκετ, αλλά έγινα καλύτερος. Ήταν ωραία πόλη με ωραίο κόσμο η Σανγκάη και είμαι ευγνώμων για την εμπειρία αυτή”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.