ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε Καλάθη ο προπονητής της Χίμκι

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νικ Καλάθη μίλησε ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Αποθέωσε Καλάθη ο προπονητής της Χίμκι

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίμας Κουρτινάιτις:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που γνωρίζει πώς να κερδίζει παιχνίδια. Ξεκάθαρα ο Καλάθης είναι ο ηγέτης τους, ο οποίος πάντα παίρνει έξυπνες αποφάσεις. Επίσης μπορεί να ευστοχήσει σε τρίποντα τις κρίσιμες στιγμές και ας μην είναι σούτινγκ γκαρντ. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια εμπειρία, έχει κατακτήσει τρόπαια στην EuroLeague.

Το έχω πει πολλές φορές στους παίκτες μου! Είναι διαφορετικό να παίζεις από το να κερδίζεις. Από αυτή την άποψη σταδιακά προσεγγίζουμε τις καλύτερες ομάδες στην διοργάνωση. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά, αλλά έχουμε δουλειά να κάνουμε. Το ματς με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί από το πώς θα ελέγξουμε το παιχνίδι».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.509 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.