ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρέλα: Έχασε 470.000 ευρώ στο στοίχημα από γκολ στο 87’!

Δείτε το δελτίο!

Τρέλα: Έχασε 470.000 ευρώ στο στοίχημα από γκολ στο 87’!

Την απόλυτη παράνοια ζει ένας παίκτης του στοιχήματος στην Ολλανδία που έχασε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ από ένα γκολ της Βαντούζ στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ζυρίχη! Το δελτίο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με τον Ολλανδό παίκτη να ποντάρει 20 ευρώ σε ένα παρολί 10 αγώνων που έγιναν την Παρασκευή στα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιρλανδίας, Γερμανίας και Ελβετίας και να έχει 9 στις 9 σωστές προβλέψεις σε συνδυασμό νικητή και γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.