ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το κλειδί στην υπόθεση Ινσούα

Το οικονομικό θα παίξει ρόλο, αλλά άλλο είναι το σημαντικό στοιχείο που θα κρατήσει τον Αργεντινό στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο panathinaikos24.gr.

Το κλειδί στην υπόθεση Ινσούα

Έγινε χθες η πρώτη επαφή μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Μαξιμιλιάνο Ινσούα, αδερφού του Εμάνουελ, ο οποίος εκτελεί και χρέη ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Μια πρώτη συνάντηση στην οποία από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο Κώστας Κωνστάντος, που φαίνεται πως θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα.

Είναι αλήθεια πως μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε θετικό κλίμα και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως βάση είναι ότι και οι δύο θα ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει ήδη στα χέρια του ανεπίσημο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Ελληνικούς και ξένους.

Ο αδερφός του Ινσούα μετέφερε στην πλευρά του Παναθηναϊκού πως ο αριστερός μπακ της ομάδας έχει προσαρμοστεί στη ζωή στην Αθήνα, απολαμβάνει να παίζει με τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει πλέον να έχει και στόχους. Σημαντικούς στόχους, όσον αφορά την πορεία της ομάδας. Κι αυτό είναι το κλειδί της υπόθεσης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός τις συνθήκες εκείνες που θα πείσουν τον Ινσούα πως η ομάδα την επόμενη σεζόν θα διεκδικήσει τουλάχιστον την ευρωπαϊκή της έξοδο, από τη στιγμή που λήγει και η τιμωρία από την UEFA. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετέφεραν προς την πλευρά του παίκτη πως το πρότζεκτ συνεχίζεται πάνω σε αυτό. Να είναι η ομάδα άκρως ανταγωνιστική την επόμενη περίοδο. Γι’ αυτό και ο Δώνης επιμένει πως πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν όλοι σε λογική πρωταθλητισμού. Όχι ότι θα είναι στόχος το πρωτάθλημα, αλλά ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει σε μια… κανονικότητα. Και δε θα αντιμετωπίζεται σαν κάτι… φυσιολογικό μια ήττα από επαρχιακή ομάδα στο γήπεδό του.

Φυσικά, θα παίξει ρόλο και το οικονομικό στην ανανέωση ή μη του Ινσούα. Όπερ σημαίνει πως αν ο Αργεντινός έχει απαιτήσεις που θα ξεπερνούν τις 350.000 ευρώ ετησίως, δύσκολα μπορεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Δεν μπήκαν σε ποσά οι δύο πλευρές, αλλά ειπώθηκε από τον Κωνστάντο πως θα συνεχιστεί η οικονομική λιτότητα, μέχρι τα χρέη του συλλόγου να πέσουν σε χαμηλότερα επίπεδα.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση από την πλευρά του Ινσούα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τότε το… μυστικό είναι σε πόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον θα βρίσκεται. Αν παρουσιαστεί μια αξιόμαχη ομάδα, ο Αργεντινός δε θα έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Έτσι κι αλλιώς και να φύγει, δύσκολα θα μπορέσει να βρει ένα συμβόλαιο με περισσότερα από 400 χιλιάρικα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...