ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν προχώρησε του Ρόντγουελ στη Ρόμα

Ο Τζακ Ρόντγουελ πέρασε από τα ιατρικά τεστ για λογαριασμό της Ρόμα όμως η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε, καθώς απέτυχε να τους πείσει μέσα από τις προπονήσεις.

Δεν προχώρησε του Ρόντγουελ στη Ρόμα

Ο Τζακ Ρόντγουελ, που το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του αμυντικού χαφ αλλά δεν θέλησε να μπει στο αεροπλάνο για τη χωρα μας, εξακολουθεί να μένει χωρίς ομάδα.

Τα τελευταία 24ωρα ο 28χρονος Άγγλος μέσος βρέθηκε μαζί με τον Μάρσελ Μπούχελ (28 ετών και αυτός, μέσος από το Λίχτενσταϊν) στην Ρώμη και έκανε προπονήσεις για λογαριασμό της Ρόμα, ωστόσο το deal για το οποίο έκαναν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ δεν ολοκληρώθηκε.

Οι τζαλορόσι ψάχνουν παίκτη για να γεμίσει τον άξονα μετά τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα και έχουν ρίξει νοκ-άουτ τους Πελεγκρίνι, Ντιαβαρά και Κριστάντε, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποφασίστηκε να μη γίνει κίνηση ούτε για τον Ρόντγουελ ούτε για τον Μπούχελ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.