ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κώστας Αποστολάκης: Το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα και το συμβόλαιό του που τελειώνει

Ο Κώστας Αποστολάκης έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και έδειξε πως μπορεί πλέον να ανταποκριθεί σε ρόλο βασικού.

Κώστας Αποστολάκης: Το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα και το συμβόλαιό του που τελειώνει

Είναι ένα παιδί που τον είδαμε την περσινή περίοδο να αφήνει καλές εντυπώσεις όποτε ο Δώνης τον χρησιμοποίησε. Έδειχνε πως με δουλειά και υπομονή θα αποτελέσει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό. Ο Κώστας Αποστολάκης πήρε στο ματς με τη Λάρισα και το φετινό… βάπτισμα του πυρός και η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε ένα μεγάλο κέρδος για τους πράσινους.

Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό δεξιό μπακ, που έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί σε ρόλο βασικού. Και σίγουρα οι εντυπώσεις που άφησε είναι καλύτερες από του φετινού Ματίας Γιόχανσον.

Με πολλά ανεβάσματα, με “πατήματα” στην αντίπαλη περιοχή, καλή συνεργασία με Μπουζούκη, Ζαχίντ και Καμπετσή και μια σέντρα… πάρε – βάλε στον Μακέντα, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής, ο γιος του Στράτου Αποστολάκη έκανε επιθετικά ένα καταπληκτικό παιχνίδι, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν εξαιρετικός όμως και στα αμυντικά του καθήκοντα. Στο πρώτο ημίχρονο έχει σταματήσει τον Ντάουντα σε τετ α τετ με ένα εξαιρετικό τάκλιν πάνω στην μπάλα, τη στιγμή που ο φορ της Λάρισας έφευγε μόνος του για να κάνει το 0-2 απέναντι στον Διούδη. Η μόνη κακή στιγμή του ήταν η ντρίπλα που “έφαγε” από τον Ουάρντα στη φάση του δεύτερου γκολ της Λάρισας, αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε να το είχε υποστεί ο καθένας. Πηγαίνει με φόρα για να προλάβει και είναι εύκολο για τον επιθετικό να κάνει μια απλά προσποίηση για να τον αποφύγει.

Ο Αποστολάκης με την εμφάνισή του βάζει υποψηφιότητα… καθιέρωσης στο δεξί άκρο της άμυνας, ιδιαίτερα όσο ο Γιόχανσον συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις. Και είναι δεδομένο πως μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό δεξιό μπακ από φέτος κιόλας, μιας και η παρουσία του Σουηδού από το καλοκαίρι και έπειτα μόνο δεδομένη δεν είναι.

Και το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία. Κάτι που εκτός απροόπτου αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς εβδομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.