ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

Η ατάκα του ατζέντη του Ινσούα για ΠΑΟΚ, τα μάτια της Φέγενορντ και η πρώτη μεταγραφή του χειμώνα

Το πράσινο μίξερ επιστρέφει με... πικάντικο ρεπορτάζ από τη χθεσινή συνάντηση με τον αδερφό του Ινσούα, με αποκάλυψη για τον σκάουτερ της Φέγενορντ και με μεταγραφικό παρασκήνιο.

Η ατάκα του ατζέντη του Ινσούα για ΠΑΟΚ, τα μάτια της Φέγενορντ και η πρώτη μεταγραφή του χειμώνα

Το… πράσινο μίξερ είναι και πάλι εδώ. Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή των «πράσινων» σάιτ.

Πάμε να τα βάλουμε όλα στο… μίξερ:

-Είχε ζουμί η χθεσινή κουβέντα με τον αδερφό – ατζέντη του Εμάνουελ Ινσούα και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Μπορεί να μη βγήκε τίποτα από το οικονομικό σκέλος, αλλά ο Μαξιμιλιάνο κλήθηκε να απαντήση σε ερωτήσεις σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε τα δημοσιεύματα και τα σενάρια για ενδιαφέρον του πρωταθλητή για τον Αργεντινό συνεχίζονται. Με ύφος που δε σήκωνε αμφισβήτηση, η πλευρά Ινσούα αρνήθηκε πως έχει έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ. Δεν τους έχει ενοχλήσει κανείς. Έτσι είπαν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Σύντομα θα γίνει η δεύτερη και καθοριστική συνάντηση. Θέλουν να τελειώνουν γρήγορα στον Παναθηναϊκό με τα ανοιχτά θέματα που άφησε πίσω του ο Νταμπίζας. Και είναι πολλά. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ξέρουμε αν ο Ινσούα θα μείνει πράσινος μέχρι το 2022 ή αν τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός θα βγει στη… γύρα για αριστερό μπακ, προκειμένου να είναι έτοιμος εν όψει καλοκαιριού.

-Άντε να σας πω κι αυτό. Αν ο Παναθηναϊκός τα… σπάσει τελικά με τον Ινσούα, ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να πάρει τον παίκτη σε δύο μήνες από σήμερα. Να πληρώσει, δηλαδή, τον Παναθηναϊκό και να τον πάει στη Θεσσαλονίκη από Γενάρη, για να έχει μια κάλυψη πίσω από τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο. Μη φανταστείτε πολλά λεφτά. Κανένα 200αρι να δώσουν, αφού θα τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Και σ’ αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα τον δώσει, όπως είχε κάνει με τον Χουλτ.

-Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε άνθρωπος της Φέγενορντ το μεσημέρι της Κυριακής. Που πήγε το μυαλό όλου του κόσμου; Μα φυσικά στον Χατζηγιοβάνη και στον Μπουζούκη. Γράψτε… άκυρο. Δεν ήρθαν οι Ολλανδοί να δουν αυτά τα δύο παιδιά. Άλλους είχε στη λίστα του ο αρχισκάουτερ της Φέγενορντ. Συστημένος ήρθε και θα επιστρέψει. Έπαιζαν και οι δύο βασικοί. Μπαινοβγαίνουν στην ενδεκάδα το τελευταίο διάστημα. Έλληνες. Μικροί σε ηλικία. Πόσο πιο λιανά να σας το κάνω;

-Ο Νταμπίζας είχε προχωρήσει 1-2 υποθέσεις εν όψει μεταγραφών του χειμώνα. Γι’ αυτό έκανε τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά τον… πρόλαβε ο Αλαφούζος και τον τελείωσε. Ωστόσο, έχει αφήσει ονόματα και διευθύνσεις σε Δώνη και Κωνστάντο. Ο πρώτος αυτή τη στιγμή δεν έχει το μυαλό του στις μεταγραφές, αφού θέλει να αφοσιωθεί στο πως η ομάδα θα αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα. Ο δεύτερος ασχολείται με ανανεώσεις και… κομμένους. Αλλά σύντομα θα πέσει στο τραπέζι η μεταγραφική κουβέντα.

-Ποια θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Γενάρη; Όπως είναι τώρα τα πράγματα, ένας επιθετικός. Εκεί θα κάνουν… focus οι πράσινοι. Επιθετικούς κοίταζε ο Νταμπίζας. Έξι γκολ έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός, τα τρία με πέναλτι, σε οχτώ αγώνες. Γι’ αυτό και είναι αναγκαία η αναζήτηση φορ που θα… ματώνει τα δίχτυα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...