ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι συμβαίνει με τον Κολοβό;

Άφαντος σε ακόμα μια παρουσία του, ο Δημήτρης Κολοβός εξακολουθεί να μη βοηθάει στο ελάχιστο τον Παναθηναϊκό.

Τι συμβαίνει με τον Κολοβό;

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού έως τώρα στο πρωτάθλημα. Σε άλλα λιγότερο, σε άλλα περισσότερο. Ξεκίνησε ως βασικός, έχει παίξει στα άκρα και στην επίθεση, έχει αναζητήσει στο πρόσωπό του ο Δώνης τις λύσεις για να βγάλει σε παιχνίδια τα… κάστανα από τη φωτιά. Όμως ο Δημήτρης Κολοβός συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις καλοκαιρινές του μεταγραφές.

Κόντρα στη Λάρισα μπήκε στο ματς στο 79′ αντί του Σένκεφελντ. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, προσπάθησε να βοηθήσει στον επιθετικό μονόλογο του Παναθηναϊκού, που έψαχνε διακαώς την ισοφάριση, αλλά και πάλι κινήθηκε σε ρηχά νερά. Και πάλι ολοκλήρωσε την παρουσία του χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία.

Ένας παίκτης που ήρθε για να δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά, έχει σε οχτώ συμμετοχές μηδέν γκολ και μηδέν τελικές προσπάθειες! Δεν έχει καταφέρει καν να απειλήσει αντίπαλη εστία. Και ο Δώνης εξακολουθεί να προβληματίζεται για το πως θα πάρει από τον Κολοβό όλα αυτά που περίμενε όταν ο Παναθηναϊκός έδινε… μάχη για να τον αποκτήσει.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην ξεχνάμε πως ο Κολοβός είναι ο μοναδικός παίκτης που το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ομάδα (την Ομόνοια) για να τον αποκτήσει. Μην ξεχνάμε πως ήρθε σαν διεθνής (έχασε τη θέση του στην Εθνική) και ως ένα από τα… βαριά χαρτιά. Μια μεταγραφή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Μια μεταγραφή που όλοι έλεγαν πως θα μπορούσε να γίνει ακόμα και σε έναν… κανονικό Παναθηναϊκό. Μια μεταγραφή που ενθουσίασε κόσμο. Αλλά μερικούς μήνες αργότερα απογοητεύει…

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια για να… περιμένει τον Κολοβό και τον κάθε ποδοσφαιριστή. Κάποιοι ισχυρίζονται πως το θέμα είναι ψυχολογικό, πως έχει φορτωθεί με έξτρα βάρος και πως όταν θα καταφέρει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να σημειώσει γκολ, τότε θα… λυθεί. Όμως φτάσαμε στην 8η αγωνιστική. Σχεδόν στο 1/3 του πρωταθλήματος. Και ο Κολοβός παραμένει… άφαντος. Αγωνιστικό “φάντασμα”.

Με τον Παναθηναϊκό να έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα και να έχει σημειώσει μόλις έξι γκολ σε οχτώ αγώνες. Τα τρία μάλιστα από πέναλτι. Πόσο να περιμένει; Ήδη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και η αλήθεια είναι πως δεν αξίζει αυτή τη στιγμή να πάρει τη θέση του Μπουζούκη, του Χατζηγιοβάνη ή του Ζαχίντ. Για την κορυφή της επίθεσης είναι ξεκάθαρο πως δεν κάνει και φάνηκε στο ματς με την Ξάνθη που βγήκε στο ημίχρονο.

Ο Δώνης προσπαθεί, τον στηρίζει, του δηλώνει την εμπιστοσύνη του, τον περιμένει. Αλλά πρέπει ο ίδιος πλέον να καταλάβει πως πρέπει να αλλάξει. Και να το δείξει στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.