ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκεί θα φορεθεί για πρώτη φορά η νέα επετειακή εμφάνιση

Παναθηναϊκός: Στο Κύπελλο θα φορεθεί για πρώτη φορά η νέα φανέλα.

Παναθηναϊκός: Εκεί θα φορεθεί για πρώτη φορά η νέα επετειακή εμφάνιση

Παναθηναϊκός: Στο Κύπελλο θα φορεθεί για πρώτη φορά η νέα φανέλα.

Αυτό σημαίνει ότι οι πράσινοι θα αγωνιστούν στο αυριανό ματς με την Παναχαϊκή με την καινούρια τους εμφάνιση, που θυμίζει τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ

Με αφορμή τη συνεργασία με την Kappa μετά από 2,5 δεκαετίες, ο Παναθηναϊκός θα φορέσει στο Κύπελλο εφέτος μια ειδικά σχεδιασμένη ρετρό φανέλα

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.947 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με στοιχεία που παραπέμπουν στην εμφάνιση της σεζόν 1993-94, Παναθηναϊκός και Kappa παρουσιάζουν σήμερα την τέταρτη φανέλα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, η οποία έχει το χαρακτήρα επετειακής. Με τις χαρακτηριστικές πράσινες και λευκές κάθετες ρίγες, το σήμα που φόρεσε η ομάδα τις δεκαετίες ’80, ’90 έως το 2008 σε 3D απεικόνιση, ακόμα και το έμβλημα της Kappa σε μαύρο χρώμα όπως ήταν η φανέλα του 1993-1994, αυτή η επετειακή εμφάνιση δικαιώνει το σλόγκαν που βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας στο ύψος της ωμοπλάτης #Back to the green future.

Διατίθεται από σήμερα στο νέο επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού στην οδό Πανεπιστημίου 58 στην Ομόνοια, όπως και στο e-shop (www.paofc.gr) στην τιμή των 49,90 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...