ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία Δώνη: “Να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα σε παίκτες και υπαλλήλους του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί.

Ομιλία Δώνη:

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε σήμερα σε παίκτες και υπαλλήλους του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί.

Ο προπονητής του τριφυλλιού πριν από την προπόνηση, συγκέντρωσε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους και τους μίλησε, τόσο για το θέμα των πληρωμών, όσο και για το αγωνιστικό, αλλά και τις επιλογές του.

Μεταξύ άλλων, ο 5οχρονος τόνισε, αρχικά απευθυνόμενος στους υπαλλήλους: “Ήθελα καιρό να σας μιλήσω, αλλά κάτι τύχαινε και δεν τα είχα καταφέρει. Είχαμε βάλει μαζί με τον Νίκο (σ.σ. Νταμπίζα) στόχο την κανονικότητα και τις πληρωμές. Αυτό έγινε και ελπίζω να συνεχιστεί για να φτάσουμε εκεί που πρέπει τον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν άνθρωποι απλήρωτοι για καιρό, αλλά έρχονταν εδώ και έβαζαν πλάτη”.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 76.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, ο Δώνης αναφέρθηκε στους παίκτες, υπογραμμίζοντας: “Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλετε να παίζετε. Εγώ, όμως, παίρνω τις αποφάσεις. Κάποιος μπορεί να είναι σε φόρμα και κάποιος όχι, ενώ μπορώ κι εγώ να κάνω λάθος επιλογή. Να ξέρετε ότι αγαπώ όλους τους παίκτες το ίδιο και θέλω από εσάς να έχετε θετική ενέργεια σε όλα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...