ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Το κόμπλεξ ορισμένων στον ΠΑΟΚ και η αλαζονεία

Λυσσάνε ορισμένες σελίδες που περνάνε γραμμή του ΠΑΟΚ για... διασυρμό του Παναθηναϊκού στο ματς της Τούμπας.

Το κόμπλεξ ορισμένων στον ΠΑΟΚ και η αλαζονεία

Λυσσάνε ορισμένες σελίδες που περνάνε γραμμή του ΠΑΟΚ για… διασυρμό του Παναθηναϊκού στο ματς της Τούμπας.

Τελικά, κάποια πράγματα, αλλά και κάποια… παρατσούκλια στο πέρασμα των χρόνων, φίλες και φίλοι, δεν είναι τυχαία. Ολα έχουν την εξήγησή τους. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους… κύκλους του ΠΑΟΚ και “οπαδικές” σελίδες που περνάνε γραμμή, είναι για γέλια. Προφανώς, το κόμπλεξ ορισμένων είναι αμέτρητο, όπως και η γραφικότητα.

Φαίνεται, κάποιοι απ’ αυτούς θα είναι από εκείνο τον “πυρήνα” που ήρθε στη Λεωφόρο το 2014 και τα έκανε γης μαδιάμ. Τότε που σε ματς το οποίο η Θύρα 13 είχε αναρτήσει πανό υπέρ της μετακίνησης και όλα ήταν ευνοϊκά για να συμβεί κάτι τέτοιο έπειτα από χρόνια, οι συγκεκριμένοι “καμμένοι” τα έσπασαν όλα και ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια. Ξέχασαν ότι λίγες μέρες πριν, οπαδοί του Παναθηναϊκού τους πήγαιναν νερά, σάντουιτς και τσιγάρα… Υποκρισία, κόμπλεξ και ψευτομαγκιά. Αυτοί, βέβαια, το βαφτίζουν “τρέλα”. Μόνο που τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.682 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στα χειρότερά του σε κάθε επίπεδο. Σε διοικητικό, σε αγωνιστικό, ακόμη και σε οπαδικό. Οι κερκίδες είναι άδειες, ο κόσμος απογοητευμένος και η ενότητα, για πολλούς και διάφορους λόγους, αγνοείται. Ο Παναθηναϊκός, όμως, παραμένει… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα επιστρέψει. Κι όταν θα συμβεί αυτό (δε θα αργήσει η ώρα, μην ανησυχείτε), όλοι αυτοί που ζητούν διασυρμούς και άλλα ωραία, θα κάνουν τις γνωστές… κωλοτούμπες. Ολοι αυτοί που θέλουν πεντάρες και εξάρες στην Τούμπα απέναντι σε μια ομάδα που μόνο από τη φανέλα, το έμβλημα, τον προπονητή και κάποιους ακόμα θυμίζει το μεγαλείο της, θα έχουν κοντή μνήμη.

Να θυμάστε κάτι καρντάσια. Ο νεοπλουτισμός, η αλαζονεία και το ύφος χιλίων καρδιναλίων, είναι ό, τι χειρότερο. Ειδικά όταν μιλάμε για αυτούς που όσα κοροϊδευαν και… πολεμούσαν τόσα χρόνια, τα κάνουν τώρα. Να θυμάστε, επίσης, ότι πόλεμο στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει. Δεν έχει τη δυναμική, δεν έχει το ειδικό βάρος. Μεγάλη ομάδα ο δικέφαλος, με ιστορία και με λαό. Εμείς τα σεβόμαστε αυτά, διότι απ’ αυτή την… πάστα είμαστε. Αλλά το να το παίζουν ορισμένοι “κοκοράκια” ξαφνικά και να μιλούν υποτιμητικά για τον Παναθηναϊκό, ζητώντας διασυρμούς, πάει πολύ, δε νομίζετε;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.