ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αδιόρθωτος και πληγωμένος από την άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε... μόνο επίθεση στη Μόσχα και όταν μπλόκαρε, κατά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο, γνώρισε βαριά ήττα με 103 - 86 από τη Χίμκι με για την 5η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Αδικούν τους εαυτούς τους οι πράσινοι με αυτή την αμυντική εικόνα. Συνέχισε τις... εφευρέσεις ο Λαμόνικα σε κρίσιμα σημεία.

Αδιόρθωτος και πληγωμένος από την άμυνα

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε… μόνο επίθεση στη Μόσχα και όταν μπλόκαρε, κατά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο, γνώρισε βαριά ήττα με 103 – 86 από τη Χίμκι με για την 5η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Αδικούν τους εαυτούς τους οι πράσινοι με αυτή την αμυντική εικόνα. Συνέχισε τις… εφευρέσεις ο Λαμόνικα σε κρίσιμα σημεία.

Μόνο με την επίθεση δεν μπορείς να νικήσεις τη Χίμκι μέσα στην έδρα της. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ξανά άμυνα με τα μάτια και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός επιθετικά (50-55), στην επανάληψη όταν μπλόκαρε, προδόθηκε από τη… χαλαρή του άμυνα, τα ριμπάουντ, αλλά και κάποιες μυστήριες αποφάσεις από τον Λαμόνικα και φεύγει από τη Μόσχα με το κεφάλι κάτω, γνωρίζοντας ήττα με 17 πόντους!

Ο Τζίμερ Φριντέτ και οι 16 πόντοι του δεν αρκούσαν, ούτε οι 10 πόντοι και οι 11 ασίστ του Νικ Καλάθη. Σε γενικές γραμμές καλά πήγε και ο Ουέσλει Τζόνσον, όμως, το πρόβλημα στα ριμπάουντ (45-23) και η κάκιστη άμυνα είναι αυτή που πληγώνει ανεπανάληπτα το τριφύλλι, που, πλέον, έχει ρεκόρ 2-3.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη φιναλίστ της περσινής Ευρωλίγκας, Αναντολού Εφές (31/10, 21:00).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.