ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Πεδουλάκης δεν είπε τίποτα στον Λαμόνικα στην τεχνική ποινή»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι, αλλά και για τη διαιτησία του Λαμόνικα.

«Ο Πεδουλάκης δεν είπε τίποτα στον Λαμόνικα στην τεχνική ποινή»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χίμκι, αλλά και για τη διαιτησία του Λαμόνικα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για τους 103 πόντους παθητικό: «Η Χίμκι έχει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Είναι στις δυο – τρεις κορυφαίες ομάδες στα τρίποντα. Θέλαμε να το αποφύγουμε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 50 πόντους. Όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε καλές επιλογές και είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος πήραμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Η Χίμκι βρήκε ελεύθερα σουτ και αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε τρίποντα και χάσαμε τα ριμπάουντ. Δεν μπορούμε έτσι να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας ματς. Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι 40′ συγκεντρωμένος. Εμείς δεν ήμασταν».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Κάναμε κάποιες βιαστικές επιλογές και δώσαμε στη Χίμκι ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον ρυθμό. Έβαζαν δύσκολα σουτ. Παίζαμε σωστά. Κάναμε τακτικά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου και χάναμε και τα ριμπάουντ».

Για την τεχνική ποινή του Λουίτζι Λαμόνικα στον Αργύρη Πεδουλάκη: «Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Όμως, επειδή ήμουν μπροστά, ο κόουτς δεν είπε τίποτα στους διαιτητές».

Για τα ριμπάουντ: «Το γνωρίζαμε από πριν ότι θα είναι το Νο. 1 στοιχείο. Μιλήσαμε γι’ αυτό. Είναι μια ομαδική δουλειά. Ξέραμε πως θα υπάρχει πρόβλημα, όταν παίζουμε άμυνα με αλλαγές. Έχουμε θέμα που πρέπει να λυθεί. Το συζητάμε κάθε εβδομάδα. Είναι περισσότερο στο μυαλό μας, να είμαστε πιο επιθετικοί».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να είμαστε πιστοί για 40′ στο πλάνο μας, για να κερδίζουμε στην Euroleague. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει να διορθώσουμε τα κενά μας διαστήματα. Αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο θα μπορέσουμε να κάνουμε τις νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...