ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι εξελίξεις του καλοκαιριού

Πόσο είναι το χρέος της πράσινης ΠΑΕ και πώς συνεχίζεται η οικονομική πολιτική της εταιρείας; Ποιες θα είναι οι διοικητικές εξελίξεις το ερχόμενο καλοκαίρι; Το panathinaikos24.gr απαντά.

Το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι εξελίξεις του καλοκαιριού

Πόσο είναι το χρέος της πράσινης ΠΑΕ και πώς συνεχίζεται η οικονομική πολιτική της εταιρείας; Ποιες θα είναι οι διοικητικές εξελίξεις το ερχόμενο καλοκαίρι; Το panathinaikos24.gr απαντά.

Οπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρήματα που μπήκαν από τον Γιάννη Αλαφούζοι στην ΑΜΚ του Ιουνίου (5.000.010 ευρώ) είναι 2.946.00 ευρώ.  Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

Έχει αξία να τονιστεί ότι από το καλοκαίρι του 2018 έχουν μπει στην πράσινη ΠΑΕ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πάνω από 31.000.000 ευρώ. Πρόκειται, φυσικά για πολύ μεγάλο ποσό που δείχνει ότι ο Αλαφούζος βάζει χρήματα, αλλά για να καλύψει τις τρύπες που έχουν δημιουργηθεί από τις δικές του προηγούμενες αστοχίες και τα φοβερά λάθη που έγιναν για να οδηγηθούμε στη σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης συνεχίζεται και το ερώτημα είναι “πόσο είναι το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τώρα;” Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 17.500.000 ευρώ καθαρού χρέους της εταιρείας. Στόχος είναι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι το χρέος να έχει πέσει κατά 40%, προκειμένου η ομάδα να είναι πολύ πιο άνετη οικονομικά, ενόψει της νέας σεζόν, της τρίτης στο πλάνο της οικονομικής λιτότητας.

Οι φήμες για σοβαρές εξελίξεις στα διοικητικά και για πιθανή αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ είναι πολλές. Το βέβαιο είναι ότι η μοναδική προσπάθεια που έχει γίνει γνωστή είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το PAO ALIVE και τον Βοτανικό. Μια προσπάθεια που στους επόμενους μήνες μπορεί να βρει και νέους συμπαίκτες, αν προχωρήσει το γηπεδικό (πιθανότατα μετά τον Δεκέμβριο). Την ίδια στιγμή τα σενάρια και για άλλους υποψήφιους επενδυτές δίνουν και παίρνουν, αλλά τίποτε παραπάνω δεν μπορεί να ειπωθεί, από τη στιγμή που μιλάμε μόνο για… φήμες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.