ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριάρα στην Πάτρα με φανέλα – τρέλα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στην Πάτρα και παίρνοντας τη νίκη με 3-1 επί της Παναχαϊκής, απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπουζούκης, Μωραϊτης (αυτ.) και Κουρμπέλης τα γκολ των "πράσινων". Ντεμπούτο ως αλλαγή έκανε ο Φάουστο. Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις.

Τριάρα στην Πάτρα με φανέλα - τρέλα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στην Πάτρα και παίρνοντας τη νίκη με 3-1 επί της Παναχαϊκής, απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπουζούκης, Μωραϊτης (αυτ.) και Κουρμπέλης τα γκολ των “πράσινων”. Ντεμπούτο ως αλλαγή έκανε ο Φάουστο. Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή ήταν η νίκη για δυο λόγους. Αρχικά, για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης το τριφύλλι ενόψει της ρεβάνς και στη συνέχεια για να επανέλθει, κατά κάποιον τρόπο, η ηρεμία πριν από το πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ο στόχος, λοιπόν, επετεύχθη. Με τον Γιώργο Δώνη να παρατάσσει μια ενδεκάδα δίχως πολλές… ρεζέρβες, σε σχήμα, 4-2-3-1, οι “πράσινοι” δεν εντυπωσίασαν, αλλά κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη και μάλιστα με σκορ πρόκρισης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το πρώτο 15λεπτο, στο οποίο η ενθουσιώδης Παναχαϊκή προσπάθησε να αιφνιδιάσει το τριφύλλι, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πήραν τα ηνία και άρχισαν να απειλούν κυρίως με μακρινά σουτ πότε από τον Κολοβό και πότε από τον Δώνη. Τελικά, στο 26′ ήρθε και το πρώτο γκολ, όταν έπειτα από ωραία σέντρα του Μολό από αριστερά, ο Δώνης άφησε έξυπνα στον επερχόμενο Μπουζούκη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, οι “πράσινοι” βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Μπουζούκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μακέντα έπιασε ωραία ανάποδη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μωραϊτη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός στα πρώτα 15 λεπτά έπεσε και η Παναχαϊκή ευτύχησε να βρει κι αυτή ένα γκολ. Στο 64′ ο Μωραϊτης ήταν αυτός που νίκησε τον Διούδη και μείωσε σε 2-1. Λίγο αργότερα, όμως, στο 72΄έπειτα από γύρισμα του Δώνη και κεφαλιά του Μαυρομάτη, ο Κουρμπέλης πήρε μια δεύτερη κεφαλιά και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Για το τριφύλλι ντεμπούτο στα χαφ έκανε ο Φάουστο.  Ο Ισπανός χαφ πήρε θέση του Γιάννη Μπουζούκη στο 65′ και πήρε θέση στον άξονα. Αυτά ήταν τα πρώτα λεπτά του ποδοσφαιριστή με την πράσινη φανέλα.

Η ρεβάνς είναι ορισμένη για τις αρχές Δεκεμβρίου (3-4-5), στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.