ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Κρατάει την πρόκριση και τη… φανέλα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη νίκη επί της Παναχαϊκής, τη σοβαρότητα που είχε η ομάδα και τη φανέλα από τα παλιά.

Κρατάει την πρόκριση και τη... φανέλα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για τη νίκη επί της Παναχαϊκής, τη σοβαρότητα που είχε η ομάδα και τη φανέλα από τα παλιά.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Πάτρα και έκανε αυτό που έπρεπε. Εβαλε τρία γκολ στην Παναχαϊκή και έκανε διαδικαστική τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Αυτό έπρεπε να κάνει και αυτό έκανε η ομάδα του Δώνη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αρκετούς βασικούς για να μην πάθει ότι η Λάρισα και ο ΟΦΗ και τελικά η νίκη-πρόκριση ήρθε εύκολα. Με ένα καλό πρώτο ημίχρονο, που η ομάδα σημείωσε δύο γκολ και θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα. Με πρωταγωνιστή τον Μπουζούκη, που σκόραρε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο, δραστήριους τον Κολοβό και τον Μολό, που δεν είχαν καλά τελειώματα,όμως,  και εξαιρετικούς τους Κουρμπέλη (πέτυχε το τρίτο γκολ), Δώνη (είχε συμμετοχή στα δύο γκολ).

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σοβαρά από το έκτο λεπτό και μετά, έβαλε την μπάλα κάτω και έφθασε στο 0-2, που του έδωσε τη δυνατότητα στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει και μία συντήρηση. Το παράκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε η Παναχαϊκή μπήκε φουριόζα μείωσε με τον Μωραίτη, που έχασε και άλλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά μετά την σωστή αποβολή του Ρουγκάλα στο 70, όλα τέλειωσαν.

Με ένα τρίτο γκολ, που ήρθε μετά από ωραία κομπίνα σε φάουλ και συμμετοχή των Μολό, Δώνη, Μαυρομάτη, πριν φθάσει η μπάλα στον σκόρερ Κουρμπέλη, που το… παραχάρηκε, κλώτσησε την μπάλα στον πανηγυρισμό και δέχθηκε την κίτρινη κάρτα.

Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στον Δώνη να δώσει ανάσες σε Μπουζούκη, Μακέντα, Κουρμπέλη ενόψει Τούμπας και να δούμε για πρώτη φορά τον Φάουστο. Θετικός ήταν, καλή πάσα φάνηκε ότι έχει, αλλά θα τον κρίνουμε σε άλλα παιχνίδια και με καλύτερους αντιπάλους, σε ματς που δε θα έχουν κριθεί.

Πέρα από τη νίκη-πρόκριση, αυτό που κρατάμε από την Πάτρα είναι η φανέλα με την ρίγα. Θυμηθήκαμε τα παλιά, όσοι την είδαμε τότε που ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στην Ελλάδα και έκανε και πορείες στην Ευρώπη. Θα την φοράει η ομάδα στα ματς Κυπέλλου και μακάρι να της φέρει γούρι και να φθάσει, όσο ψηλά μπορεί. Κατά τα άλλα πέρα από την πρόκριση η ομάδα πήρε ψυχολογία χθες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που όλοι την έχουν χαμένη.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.