ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (21:00 NOVASPORTS 1, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Ομάδα και κόσμος μια γροθιά για τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Αναντολού Εφές σε ένα ματς που είναι υποχρεωμένος να το πάρει για να παραμείνει κοντά στην οχτάδα.

Ομάδα και κόσμος μια γροθιά για τη νίκη

To δεύτερο παιχνίδι του για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague δίνει ο Παναθηναϊκός με τη νίκη να είναι απαραίτητη και το ματς να αντιμετωπίζεται σαν… τελικός.

Οι πράσινοι που προέρχονται από τη βαριά ήττα από τη Χίμκι στη Ρωσία με όπλο το ΟΑΚΑ και τον κόσμο τους οφείλουν να τα καταφέρουν για να μην μπουν σε περαιτέρω μπελάδες.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύο ήττες εκτός προγράμματος (Βιλερμπάν, Αρμάνι Μιλάνο) και μια ακόμη με διαφορά από τη Χίμκι που λογικά θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στην οκτάδα, οπότε καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει ενδεχόμενη ήττα από τους Τούρκους.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε για την αναμέτρηση: «Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεκάθαρους ρόλους. Παίζει δυνατά και ο βασικός της κορμός αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες, οι οποίοι είναι στην ομάδα από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το γεγονός αυτό της δίνει ομοιογένεια».

Η Εφές από την πλευρά της έχει νικήσει όλα της τα παιχνίδια πλην ενός, αυτό με την Μπαρτσελόνα και γνωρίζει ότι σε περίπτωση νίκης στο ΟΑΚΑ βάζει πλώρη για το πλεονέκτημα έδρας. Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Αντριάν Μοερμάν, με όλους τους υπόλοιπους διαθέσιμους.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 31/10

Ερυθρός Αστέρας-Χίμκι 20:00 Παναθηναϊκός-Αναντολού Εφές 21:00

Παρασκευή 1/11

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19:00 Φενέρμπαχτσε-Ζαλγκίρις Κάουνας 19:45 Βαλένθια-Βιλερμπάν 20:00 Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 21:00 Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:30 Μπασκόνια-Μπάγερν Μονάχου 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Άλμπα Βερολίνου 22:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.