ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίκτης του Ολυμπιακού αποκαλεί… γατάκια οπαδούς της ομάδας του (pics)

Ο Ουίλ Τσέρι μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα ξέσπασε κατά των… ψευτο-οπαδών όπου τους χαρακτήρισε.

Παίκτης του Ολυμπιακού αποκαλεί... γατάκια οπαδούς της ομάδας του (pics)

Κερδίζουν και… σκοτώνονται!

Ο Ουίλ Τσέρι μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα ξέσπασε κατά των… ψευτο-οπαδών όπου τους χαρακτήρισε.

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού δέχθηκε σκληρή κριτική για τις πρώτες του μέτριες ως κακές εμφανίσεις και μετά τη νίκη στην Μόσχα ξέσπασε μέσω του twitter. Και αποκάλεσε κάποιους οπαδούς… γατάκια, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα ποσταρίσματά του εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...