ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει ακόμα χρόνο ο Μολό

Ο Γιοάν Μολό έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, αλλά υπήρξαν στιγμές που έδειχνε να είναι μια ταχύτητα πιο κάτω.

Θέλει ακόμα χρόνο ο Μολό

Έχει γίνει αρκετός λόγος για την φυσική του κατάσταση. Για τα τρεξίματά του και τις μετρήσεις του. Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την προπόνηση. Ο Γιοάν Μολό αγωνίστηκε χθες στην Πάτρα βασικός, με τον Δώνη να το δίνει την ευκαιρία να δείξει πράγματα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος ήταν ορεξάτος. Ζητούσε μπάλα, πήγαινε στο ένας εναντίον ενός, έψαξε το γκολ αρκετές φορές. Ήταν ομαδικός και δεν έκανε σε καμία περίπτωση κατάχρηση μπάλας.

Ήταν ένα από τα θετικά που μπορεί να κρατήσει ο Δώνης εν όψει της συνέχειας. Έχουμε πει πολλές φορές πως ο καλός Μολό μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως ακόμα υπάρχει δρόμος για να δούμε – αν δούμε – μια καλή εικόνα από τον Γάλλο. Διότι δεν αρκεί η διάθεση και η θέληση, χρειάζονται πολύ σημαντικά πράγματα ακόμα. Υπήρξαν στιγμές στο χθεσινό παιχνίδι που ο Μολό έδειχνε να κινείται μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους.

Σίγουρα είναι θέμα προπόνησης. Να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση, να προσπαθήσει περισσότερο, να βελτιώσει τις μετρήσεις του, οι οποίες πριν από ένα μήνα ήταν χαμηλότερες και από του… Διούδη, που είναι τερματοφύλακας.

Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και ο Μολό πρέπει να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για το ροτέισον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.