Έχει γίνει αρκετός λόγος για την φυσική του κατάσταση. Για τα τρεξίματά του και τις μετρήσεις του. Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την προπόνηση. Ο Γιοάν Μολό αγωνίστηκε χθες στην Πάτρα βασικός, με τον Δώνη να το δίνει την ευκαιρία να δείξει πράγματα.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος ήταν ορεξάτος. Ζητούσε μπάλα, πήγαινε στο ένας εναντίον ενός, έψαξε το γκολ αρκετές φορές. Ήταν ομαδικός και δεν έκανε σε καμία περίπτωση κατάχρηση μπάλας.

Ήταν ένα από τα θετικά που μπορεί να κρατήσει ο Δώνης εν όψει της συνέχειας. Έχουμε πει πολλές φορές πως ο καλός Μολό μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όμως ακόμα υπάρχει δρόμος για να δούμε – αν δούμε – μια καλή εικόνα από τον Γάλλο. Διότι δεν αρκεί η διάθεση και η θέληση, χρειάζονται πολύ σημαντικά πράγματα ακόμα. Υπήρξαν στιγμές στο χθεσινό παιχνίδι που ο Μολό έδειχνε να κινείται μια ταχύτητα κάτω από τους υπόλοιπους.

Σίγουρα είναι θέμα προπόνησης. Να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση, να προσπαθήσει περισσότερο, να βελτιώσει τις μετρήσεις του, οι οποίες πριν από ένα μήνα ήταν χαμηλότερες και από του… Διούδη, που είναι τερματοφύλακας.

Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και ο Μολό πρέπει να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για το ροτέισον.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS