ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

Η καθιέρωση της επετειακής φανέλας, το ξέσπασμα Κουρμπέλη και η επιστροφή Εμμανουηλίδη

Παρασκήνια, ρεπορτάζ, φήμες και αποκαλύψεις στο... πράσινο μίξερ του panathinaikos24.gr.

Η καθιέρωση της επετειακής φανέλας, το ξέσπασμα Κουρμπέλη και η επιστροφή Εμμανουηλίδη

Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη εσείς οι αναγνώστες, με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή των «πράσινων» σάιτ.

Πάμε να βάλουμε στο… μίξερ ορισμένα θέματα:

-Τούμπανο η επετειακή φανέλα ε; Θύμισε άλλες εποχές, συνδυάστηκε από νίκη, έπαιξε πολύ σε media και social media. Άρεσε και με το παραπάνω. Μπράβο στην Kappa και μπράβο και στον Παναθηναϊκό για τη σκέψη και την υλοποίηση. Κι ας μας πετυχαίνει σε περίοδο που η ομάδα δεν είναι στα καλά της. Και ειδικά αν μπούμε σε συγκρίσεις με το τότε και με την ομάδα του Σαραβάκου, θα μας πιάσει μελαγχολία. Γι’ αυτό ας μείνουμε στο πόσο όμορφη είναι η φανέλα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Αρκετός κόσμος εξέφρασε την επιθυμία του να καθιερωθεί η επετειακή φανέλα. Να τη διατηρήσει ο Παναθηναϊκός όλη τη χρονιά. Μας έχει λείψει η… ρίγα είναι η αλήθεια. Όμως είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Μεταξύ μας, θα χάσει και την αίγλη της αν τη βλέπουμε συνεχώς. Σε λίγα ματσάκια, να κάνει εντύπωση. Και στα σπίτια μας φυσικά. Φαντάζομαι πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι… παραγγελιές.

-Επιτέλους τρία γκολ για τον Παναθηναϊκό. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Να ξεμπουκώσει λίγο η ομάδα, να σκάσει λίγο το χειλάκι. Και μην ακούω για Παναχαϊκές και Κύπελλα. Όλα σημαντικά είναι φέτος. Και το Κύπελλο μπορεί να φτιάξει χρονιές. Και καλό ποδόσφαιρο είδαμε και τρία γκολ και γενικά πέρασε ευχάριστα το απόγευμα, λίγες μέρες πριν την Τούμπα.

-Και Μολό είδαμε. Καλός ο Γάλλος. Ορεξάτος. Αλλά μέχρι εκεί. Μην αρχίσουμε τις υπερβολές για παιχταρά που θα κάνει τη διαφορά κτλ. Υπήρξαν στιγμές που ξεκινούσε σπριντ και μέχρι να φτάσει έχανε ταχύτητα. Και στο τέλος τον έπιασαν κράμπες και σωριάστηκε στο έδαφος. Δεν είναι ακόμα για 90 λεπτά. Και δεν είναι ακόμα για βασικός σε σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια.

-Είδαμε και ξέσπασμα του Κουρμπέλη στο γκολ. Πήρε την μπάλα, την πέταξε μακριά, ούρλιαζε. Σαν να είχε κάτι συμβεί. Η στήλη σας ενημερώνει πως τίποτα δεν έχει γίνει. Μια χαρά είναι ο Κουρμπέλης. Απλά είχε συσσωρευτεί μπόλικη πίεση γύρω από την ομάδα με τα αρνητικά αποτελέσματα. Και σαν αρχηγός είναι λογικό να πέφτει αρκετή πάνω του.

-Γκολάκι ο Εμμανουηλίδης με τον Πανιώνιο. Και γενικά καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο. Αλλά τα σενάρια επιστροφής του στην ομάδα τον Ιανουάριο δεν έχουν βάση. Η παραμικρή σκέψη δεν έχει γίνει. Μέχρι το καλοκαίρι είναι ο δανεισμός του και… βλέπουμε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.