ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίθανη δήλωση Κούγια: «Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι τσόντα»

Απίστευτα υποτιμητικές δηλώσεις του Κούγια για τον Παναθηναϊκό.

Απίθανη δήλωση Κούγια: «Το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι τσόντα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5 FM. Ο Κούγιας ρωτήθηκε για το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως θα είναι… τσόντα, κατηγόρησε τον Δώνη για την εικόνα του Παναθηναϊκού και είπε για τον Κολοβό πως είναι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση.

Δηλώσεις υποτιμητικές από τον Αλέξη Κούγια εναντίον του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας. Και μάλιστα για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι τσόντα όπως έκανε την ομάδα ο Δώνης. Με τον Κολοβό επιθετικό που είναι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και δεν έχει παίξει ποτέ επιθετικός καταλαβαίνει ο καθένας το αποτέλεσμα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.876 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί τον Παναθηναϊκό καθώς έχει μεγάλη φανέλα και ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην Ελλάδα και είναι εμφανής η διαφορα με την Ξάνθη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.