Ο Παναθηναϊκός από σήμερα μπαίνει σε mood Τούμπας. Οι πράσινοι, μπορεί να το είναι το αουτσάιντερ, αλλά θα πρέπει να πάνε με το μαχαίρι στα δόντια στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουν πράγματα από το φαβορί ΠΑΟΚ. Ας δείξει στους ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Δώνης, αυτά που λένε τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Το γράψαμε και πρόσφατα. Από ορισμένους υπάρχει κόμπλεξ, αλλά και μια τεράστια αλαζονεία που πηγάζει από τη νοοτροπία, αλλά και το ξαφνικό… ψήλωμα των τελευταίων ετών. Εμείς θα τονίσουμε, ξανά, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι μεγαλύτερη κι αυτό δεν αλλάζει, παρά την κρίση στην οποία έχει μπει ο σύλλογος και είναι βαθιά.

Από κι ως που, λοιπόν, ορισμένοι… ΠΑΟΚάρχες και τα πρωτοξάδερφά τους, το τελευταίο διάστημα έχουν βγει… παγανιά για να μειώσουν το τριφύλλι; Με ποιο δικαίωμα ή καλύτερα με ποιο… βάρος; Από που κι ως που είναι “ανύπαρκτος” ο Παναθηναϊκός, όπως γράφετε τις τελευταίες μέρες σε διάφορες σελίδες που περνούν τη γραμμή, ρε σεις καρντάσια; Και γιατί τόσο… μίσος και μένος, που ζητάτε από τους ποδοσφαιριστές να “πατήσουν”, να “λιώσουν”, να “διαλύσουν” τον… Αθηναίο Παναθηναϊκό;

Λίγα λόγια και απλά. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάει στην Τούμπα απολύτως συγκεντρωμένος, με λύσσα για αποτέλεσμα, με πάθος και με ψυχή. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έχουν συμβεί και να επικεντρωθούν στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί.

Κάποτε ο Ομπράντοβιτς και ο Ιτούδης κολλούσαν στους τοίχους των αποδυτηρίων διάφορα δημοσιεύματα που μείωναν τους παίκτες πριν από μεγάλα ματς. Με αυτόν τον τρόπο τους “έφτιαχναν”. Ας το κάνει τώρα και ο Γιώργος Δώνης. Μπορεί τα μεγέθη να είναι διαφορετικά, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι… Παναθηναϊκός και έτσι πρέπει να πάει στην Τούμπα. “Παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή”, που λέει και το σύνθημα. Καθαρίστε το μυαλό σας, βγάλτε το 100% στις προπονήσεις αυτές τις μέρες και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη προσηλωμένοι και δίχως να σκέφτεστε τι έχει προηγηθεί.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου