ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Την πάτησε με μπάσκετ …Πεδουλάκη!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για μια πραγματικά μεγάλη νίκη με την ομάδα να παίζει άμυνα και να βρίσκει τεράστιους πρωταγωνιστές στο πρόσωπο των Ράις, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Τζόνσον.

Την πάτησε με μπάσκετ …Πεδουλάκη!

Ο Παναθηναϊκός είχε απίστευτη ανάγκη να πάρει αυτή τη νίκη και το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο και με τη σφραγίδα του προπονητή του. Μετά τους 103 πόντους της Μόσχας ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να δει την ομάδα να παίζει ξανά άμυνα με τα μάτια. Οι «πράσινοι» έτρωγαν σίδερα και έτσι έριξαν στο καναβάτσο την Εφές με το +16 να αποτυπώνει και τη διαφορά της θέλησης και της προσέγγισης του αγώνα. Τακτικά, το «τριφύλλι» σημάδεψε πολλά κομμάτια του αντιπάλου και έτσι κερδήθηκε κατά κράτος μια σημαντική μάχη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.