ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Αυτό το μεγάλο βήμα κάναμε σήμερα»

Ο Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές και στη σημασία της σημερινής νίκης.

Βόβορας: «Αυτό το μεγάλο βήμα κάναμε σήμερα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας:

«Δουλέψαμε πολύ το ματς, αλλάξαμε σχήματα. Ξεκινήσαμε με τον Τόμας στο “3”, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως τα παιδιά από τον πάγκο έδωσαν μεγάλη ενέργεια. Ο Παπαπέτρου έπαιξε στο “3” και στο “4” με καλές αποφάσεις. Για να κερδίσεις την Εφές πρέπει να πάρεις πολλά από πολλούς. Αυτό κρατάμε, μαζί με την άμυνα και την ενέργεια που δείξαμε»

«Ξέραμε ότι έχουν ένα φανταστικό δίδυμο στα γκαρντ, οπότε προσπαθήσαμε να του δώσουμε το κίνητρο να μαρκάρει τον Λάρκιν. Αυτό έκανε και πίεσε σωστά στην άμυνα. Το ίδιο έκανε και ο Παπαγιάννης, που πίεσε σωστά στο κομμάτι των ριμπάουντ. Δεν είναι εύκολο να μπουν όλοι οι παίκτες σε αυτό το επίπεδο και με αυτό το βάρος στην φανέλα. Πρέπει να τους ετοιμάσουμε για να προσαρμοστούν και να προσφέρουν. Κάναμε όμως ένα βήμα σήμερα».

Για τον Τζόνσον: «Ο Τζόνσον πήρε εφτά ριμπάουντ σήμερα, είναι κάτι που το θέλουμε από τα τριάρια μας. Αυτό μπορεί να μας δώσει την λύση στο πρόβλημα που είχαμε στα προηγούμενα ματς».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις επιλογές στην άμυνα: «Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τις πολλές αλλαγές. Γενικά η άμυνά μας ήταν προσαρμοσμένη στο να κόψουμε τους δύο αντίπαλους γκαρντ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.