ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: 2,5 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και… γκολ με ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και έχει να... αντιμετωπίσει και μια μικρή αρνητική παράδοση.

Παναθηναϊκός: 2,5 χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και... γκολ με ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και έχει να… αντιμετωπίσει και μια μικρή αρνητική παράδοση.

Οι “πράσινοι” έχουν να πάρουν 2,5 χρόνια αποτέλεσμα σε ματς με τον δικέφαλο του βορρά, ενώ σε αυτό το διάστημα δεν έχουν σκοράρει καν απέναντι στους Θεσσαλονικείς, γεγονός που μαρτυρά – κι αυτό – την κρίση στην οποία βρίσκονται.

Τελευταία φορά που το τριφύλλι πήρε κάτι από ματς με τον δικέφαλο του βορρά ήταν στις 31 Μαϊου του 2017, όταν για τα πλέι οφ η ομάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη τότε στον πάγκο της νίκησε 3-2 και στέρησε από τον ΠΑΟΚ την έξοδο στα προκριματικά.

Τα γκολ είχαν πετύχει ο Κλωναρίδης (28’), ο Λουντ (79’) και ο Μολίνς (93’). Από τότε ο Παναθηναϊκός δεν ξανασκόραρε εναντίον του ΠΑΟΚ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια.

Από τότε τα αποτελέσματα είναι πολύ κακά για τον Παναθηναϊκό που καλείται την Κυριακή να ανατρέψει τα προγνωστικά και να σπάσει αυτή τη μικρή παράδοση.

10/12/2017: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-0

29/4/2018: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3

29/10/2018: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0

3/3/2019: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ