ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη για την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη για την Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι πράσινοι, αφού έκαναν το χρέος τους στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον δικέφαλο, το απόγευμα της Κυριακής. Ο Γιώργος Δώνης θέλει να δει από τους παίκτες του πάθος και συγκέντρωση, σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος για το τριφύλλι, που καλείται να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό, τι αφορά τις σκέψεις του Έλληνα προπονητή, το πιθανότερο σύστημα για την ομάδα είναι το 4-2-3-1, δίχως να αποκλείεται και η τριάδα στην άμυνα, σε ένα 3-4-3, με την προσθήκη του Κολοβέτσιου στα στόπερ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 94.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ζαχίντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και είναι διαθέσιμος. Τη θέση του δεξιού μπακ διεκδικούν Γιόχανσον και Αποστολάκης, ενώ αυτή του φορ Μακέντα και Καμπετσής, καθώς τόσο ο Σουηδός όσο και ο Ιταλός δεν είναι σε καλή κατάσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...