ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό – Να μας στηρίξει ο κόσμος!

Η αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Μαρία Οικονομίδου γράφει στο προσωπικό της blog στο panathinaikos24.gr για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ανυπομονούμε για Ολυμπιακό - Να μας στηρίξει ο κόσμος!

Η αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Μαρία Οικονομίδου γράφει στο προσωπικό της blog στο panathinaikos24.gr για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Αναλυτικά το blog της Μαρίας Οικονομίδου στο panathinaikos24.gr

Καλησπέρα σας,

Την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες, μιας και έστω την τελευταία στιγμή, αποφασίστηκε η αναμέτρηση να μεταδοθεί από την ΕΡΤ διαδικτυακά. Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι αυτό. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ένα ματς, το οποίο έχει να γίνει δύο χρόνια στην  Α1 και αυτό από μόνο του το κάνει σημαντικό.

Ο κόσμος θέλουμε να μας στηρίξει, όπως κάνει σε κάθε ματς. Ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας και πιστεύω ότι μπορεί την Κυριακή να είναι ο 7ος παίκτης μας. Σ΄αυτά τα παιχνίδια φαβορί δεν υπάρχουν, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε αυτό που μας αντιστοιχεί. Πρέπει εμείς από πλευράς μας να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμες σ΄ αυτό το ματς και να δείξουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις αυτή της εβδομάδας. Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ