ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο 5ο Bambini A Canestro στην Ιταλία συμμετέχει η PAO BC Academy

Για την Ιταλία αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της PAO BC Academy U10 για να λάβει μέρος στο 5ο Bambini A Canestro, γεμίζοντας με πράσινο χρώμα το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το αεροπλάνο.

Στο 5ο Bambini A Canestro στην Ιταλία συμμετέχει η PAO BC Academy

Για την Ιταλία αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της PAO BC Academy U10 για να λάβει μέρος στο 5ο Bambini A Canestro, γεμίζοντας με πράσινο χρώμα το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το αεροπλάνο! Το διεθνές τουρνουά Bambini A Canestro πραγματοποιείται στο Varese και αποτελεί το μεγαλύτερο και καλύτερα οργανωμένο τουρνουά υποδομών μπάσκετ στην Ευρώπη, καθώς σε αυτό συμμετέχουν 32 ομάδες συνολικά, ανάμεσα στις οποίες η Barcelona, η Alba Berlin και φυσικά οι Ακαδημίες των μεγαλύτερων ιταλικών Συλλόγων.

Η αποστολή της Ακαδημίας μας αποτελείται από 34 αθλητές γεννημένους το 2009, οι οποίοι σχηματίζουν δύο ομάδες. Οι αθλητές μας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους «υποχρεώσεις» σήμερα. Συγκεκριμένα η PAO BC Academy White αντιμετωπίζει αρχικά στις 14:00 (τοπική ώρα) την Gallarate και στις 16:00 την Pontevecchio, ενώ η PAO BC Academy Green θα αντιμετωπίσει στις 15:00 τη Firenze και στις 18:00 τη Marnate.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.