ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Να αρχίσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα

Ο Σωτήρης Πανταλέων γράφει στο προσωπικό του blog στο panathinaikos24.gr για την πρεμιέρα της ομάδας βόλεϊ των ανδρών στο πρωτάθλημα.

Να αρχίσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα | panathinaikos24.gr

Ο Σωτήρης Πανταλέων γράφει στο προσωπικό του blog στο panathinaikos24.gr για την πρεμιέρα της ομάδας βόλεϊ των ανδρών στο πρωτάθλημα.

Το blog του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας στο panathinaikos24.gr

Καλησπέρα σας,

Πρώτα απ΄όλα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, μιας και πήραμε δύο σημαντικές νίκες κόντρα σε Παμβοχαϊκό και Κηφισιά και έτσι προκριθήκαμε στο Final – 4 του League Cup. Ήταν ματς με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο Παμβοχαϊκός, παρότι έφτιαξε την ομάδα του είναι γενικά αρκετά ανταγωνιστικός και θεωρώ ότι θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Αύριο παίζουμε κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς σε μία αρκετή δύσκολη έδρα. Παρόλα αυτά μας ευνοεί το γεγονός ότι παίξαμε κάποια φιλικά εκεί και έτσι γνωρίζουμε καλά το γήπεδο. Θέλουμε τη νίκη αλλά δεν θα είναι εύκολη αποστολή για μας. Την ομάδα του ΟΦΗ την ξέρουμε πολύ καλά πλέον.

Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ξεκινήσουμε με το δεξί. Στόχος μας είναι φυσικά η νίκη, για την οποία θα κάνουμε ότι είναι δυνατό.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close