ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συμφωνία ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια με Σερπέζη

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σερπέζη ο οποίος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Παναθηναϊκός: Συμφωνία ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια με Σερπέζη

Παίκτης του Παναθηναϊκού για άλλα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Δημήτρης Σερπέζης, που ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Σερπέζης είναι μέλος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού από το 2010 καθώς μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Ερμή Ηρακλείου. Η ομάδα του έδωσε ένα φιλικό στην Παιανία, ένας εκ των προπονητών των πράσινων εισηγήθηκε να κάνει δοκιμαστικό και τελικά αποκτήθηκε.

Ο Σερπέζης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ως “εξάρι” την πρώτη χρονιά που ήταν στο τριφύλλι και εν συνεχεία τη δεύτερη καθιερώθηκε ως φορ και μετά έπαιξε ως δεκάρι. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά πολυσύνθετος ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2017 με διάρκεια έως το 2020. Και τώρα έρχεται το δεύτερο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Σερπέζης

Ημ. Γέννησης: 14 Μαρτίου 2001

Θέση: Μέσος/επιθετικός

Διεθνής: Εθνική Παίδων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.