ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη πρόκληση Αμανατίδη: «Στη Ριζούπολη δεν τους άγγιξε κανείς»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης, απέδειξε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν κάποιοι θα παραμείνουν τσακωμένοι με την αλήθεια.

Απίστευτη πρόκληση Αμανατίδη: «Στη Ριζούπολη δεν τους άγγιξε κανείς»

Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ σ’ αυτή τη ζωή. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάποιοι θα παραμένουν στο… συννεφάκι που έχουν δημιουργήσει και θα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Αμανατίδης, παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sport24.gr στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη ντροπή όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το περιβόητο ματς της Ριζούπολης το 2003.

Εκεί που σταμάτησε η λογική. Εκεί που έγινε ένα παιχνίδι το οποίο δε θα έπρεπε να διεξαχθεί ποτέ. Εκεί που παίκτες του Παναθηναϊκού δέχτηκαν επιθέσεις από κόσμο και μπράβους. Και τι είπε; Πως δεν τους άγγιξε κανείς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ υπάρχουν μαρτυρίες από τότε παίκτες του Παναθηναϊκού ότι έγιναν έκτροπα εντός κι εκτός αποδυτηρίων, ενώ τις εικόνες μπορεί να τις βρει ο καθένας απλά με ένα κλικ στο youtube, ο Αμανατίδης λέει πως δεν έγινε τίποτα, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Ο άνθρωπος που είχε αναγάγει σε… επιστήμη το ποδοσφαιρικό ξύλο, μίλησε για τη Ριζούπολη και προκάλεσε λέγοντας πως ο ίδιος δε θα έχανε το ματς και πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να φάει εφτά γκολ. Με λίγα λόγια, προσβάλλει και τους τότε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, λέγοντας τους ότι ήταν για εφτά γκολ, επειδή υποχρεώθηκαν να παίξουν σε συνθήκες ζούγκλας. Τους ποδοσφαιριστές που ένα χρόνο αργότερα στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης!

Διαβάστε τα όσα προκλητικά ανέφερε ο Αμανατίδης στο sport24.gr:

«Και για όσους μιλούν για “αίσχος”, δεν άκουσα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού να πει ότι κάποιος τον άγγιξε. Όχι τον χτύπησε, έστω να τον αγγίξει. Το ότι πετάχθηκαν πολλές φωτοβολίδες, ισχύει. Ας μας πουν, ας βγει ένας να πει αν φίλαθλος του Ολυμπιακού ή άνθρωπος της ομάδας άγγιξε παίκτη του Παναθηναϊκού. Κανένας! Θα έχω εγώ έξι χρόνια να πάρω πρωτάθλημα, θα έχω ένα παιχνίδι σε οποιοδήποτε γήπεδο, θα παίζω για τρία αποτελέσματα και θα χάσω; Τι λες ρε φίλε; Δεν υπάρχει περίπτωση. Να παίζω για τρία αποτελέσματα, ακόμη και για να το πάω σε μπαράζ, να φάω τρία και να είμαι για εφτά; Να είναι ο καλύτερός μου παίκτης ο τερματοφύλακας; Όχι ρε φίλε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...