Να που κοντοζυγώνει η Κυριακή και το πρόγραμμα λέει «Τούμπα». Εκεί όπου τα πράγματα εξελίσσονται σε… κάθε χρόνο και χειρότερα ή αν θέλετε σε κάθε πέρσι και καλύτερα. Η ψαλίδα έχει ανοίξει πολύ, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Το όλο σκηνικό μοιάζει απίστευτο, ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί και ο Παναθηναϊκός το αουτσάιντερ.

Ο ένας στην καλύτερη φάση της ιστορίας του, ο άλλος στη χειρότερη. Τι ζούμε Θεέ μου, αλλά τέλος πάντων. Δεν είναι ώρα να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Αλλωστε παίζουν ρόλο κι αυτά αλλά δεν κρίνεται μονάχα από εκεί το αποτέλεσμα. Είναι και θέμα βραδιάς, τύχης, δίψας και διάθεσης, είναι πολλά ακόμη που τα ξέρετε και τα ξέρουμε.

Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει – με βάση τα σημερινά του δεδομένα φυσικά – να κάνει το… τέλειο ματς. Με συγκέντρωση ΚΑΙ στα 90 λεπτά, απόλυτη προσήλωση στο πλάνο, εκμετάλλευση της… παραμικρής ευκαιρίας. Και μπορεί κι αυτά να μην φτάνουν γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ματς δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από αυτούς. Είναι καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ σε όλους τους τομείς, οπότε αν βρεθεί στη μέρα του ακόμη και την τελειότητα να αγγίξεις εσύ μπορεί και να μην αρκεί.

Αν υπάρχει κάτι θετικό στην όλη ιστορία αυτό είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως ήταν. Δεν εστιάζουμε στα αποτελέσματα που ήταν και είναι τραγικά αλλά στη γενική εικόνα. Ηττα από ήττα διαφέρει αλλά η ομάδα που έχασε από τη Λάρισα και την Ξάνθη και που κέρδισε Πανιώνιο και Ατρόμητο δεν έπαιξε το ίδιο ποδόσφαιρο με τα ματς με ΟΦΗ ή Αρη πχ. Δεν είναι για παρηγοριά αυτό, για να κλαίμε και να φουντάρουμε ομαδικά είναι, αλλά το αναφέρουμε ως μια πραγματικότητα σχετικής βελτίωσης και το κόβουμε εδώ.

Καλό θα ήταν επίσης να το δουν και εγωιστικά οι πράσινοι το παιχνίδι. ΟΚ ο ρεαλισμός πάντα χρειάζεται, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, αλλά εδώ μιλάμε ότι σε έχουν χαμένο όλοι από χέρι. Μέχρι και ο… Κούγιας έχει άποψη, αν και εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μην τρελαθούμε όμως κιόλας. Είδαμε άλλωστε και κόντρα στον Ολυμπιακό πως μπάλα δεν παίζουν μόνο τα προγνωστικά.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν. ΟΚ, δεν θα λύσει το ΒΑΣΙΚΟ σου πρόβλημα (το ιδιοκτησιακό) κανένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά να αλλάξει τουλάχιστον λίγο η όλη αύρα. Να φύγει η μαυρίλα έστω και για ένα βράδυ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS