ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πράσινο καλεντάρι: Γεμάτη Παναθηναϊκό η σημερινή μέρα (pic)

Πράσινη η σημερινή μέρα με πολλά ματς για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Το πράσινο καλεντάρι: Γεμάτη Παναθηναϊκό η σημερινή μέρα (pic)

Καταπράσινη η σημερινή μέρα. Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δίνουν 6 ματς σήμερα. Αρχικά η ομάδα του Πινγκ – πονγκ του Παναθηναϊκού δίνει δυο ματς απέναντι σε ΟΑ Χανίων και ΑΣ ΠΕΡΑ.

Στη συνέχεια στις 5 το απόγευμα το τμήμα βολεϊ των Ανδρών αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Volley League στην Κρήτη. Ακολουθεί στις 5:30 η εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας πόλο κόντρα στον Εθνικό.

Το πράσινο καλεντάρι κλείνει με το ντέρμπι στο βόλεϊ Γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό στις 7 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.