ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για ΠΑΟΚ

Οι εκλεκτοί του Γιώργου Δώνη για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός ο Φάουστο.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  Εκτός αποστολής έμειναν οι Φάουστο και Μπεκ.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...