ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό: “Εκτός από θρασείς είστε και ψεύτες – Ξεχάστε όσα ξέρατε”

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του απαντάει στα όσα υποστηρίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το χθεσινό μεμονωμένο περιστατικό στο ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών - "Σας απαντάμε ξεκάθαρα πως επιστρέψαμε και αντιλαμβανόμαστε τον πανικό σας. Τα τελευταία χρόνια παίζατε μόνοι σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό τελείωσε".

Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό:

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του απαντάει στα όσα υποστηρίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το χθεσινό μεμονωμένο περιστατικό στο ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών – “Σας απαντάμε ξεκάθαρα πως επιστρέψαμε και αντιλαμβανόμαστε τον πανικό σας. Τα τελευταία χρόνια παίζατε μόνοι σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό τελείωσε”.

Η ανακοίνωση

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της διοίκησης του Ολυμπιακού για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» αποτελεί μνημείο θράσους, καθώς σίγουρα θέλει θράσος για να κατηγορήσει η συγκεκριμένη διοίκηση οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα, για θέματα βίας. Εκτός κι αν με τη λογική του… έκαστος στο είδος του, θέλησε να αναφερθεί στη βία.

Σε κάθε περίπτωση, κύριοι του Ολυμπιακού, πρέπει να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα και να ξεχάσετε όσα ξέρατε. Είμαστε ξανά εδώ. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ας τελειώσουμε μια και καλή με τον γκεμπελισμό και την προπαγάνδα: Ακόμη και τα ελάχιστα μεμονωμένα περιστατικά, δεν θα είχαν συμβεί αν η Ελληνική Αστυνομία και η Ομοσπονδία είχαν ακούσει τις εισηγήσεις μας ή έστω αν έδινε απλά το “παρών” η αστυνομία.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο που φιλοξένησε ντέρμπι υψηλής επικινδυνότητας βρέθηκαν μόλις πέντε ένστολοι αστυνομικοί και αυτό πέρα από την προφανή αμέλεια, αποδεικνύει και την υπευθυνότητα και το ήθος του κόσμου του Παναθηναϊκού. Πιστεύει άραγε κανείς ότι με ανάλογες συνθήκες θα… τελείωνε ή μάλλον θα άρχιζε ντέρμπι στου Ρέντη, στο ΣΕΦ, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, όπου εν πάση περιπτώσει αγωνίζεται ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός των «επιστημόνων»;

Η Ιστορία έχει δώσει ήδη απάντηση. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν να στοιβάξουν 1000 άτομα στο ένα πέταλο χωρίς την παρουσία ούτε ενός αστυνομικού, εν συνεχεία ένας από αυτούς που υπήρχαν στο γήπεδο, προκάλεσε επεισόδιο (!) μετά από χειρονομία προς τους οπαδούς μας. Κι αυτό είναι κάτι που αναφέρεται και στο Φύλλο Αγώνος. Εμείς μιλάμε με γεγονότα, όχι με φανταστικά σενάρια.

Γι’αυτό και απαιτούμε από τους αρμόδιους να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον συγκεκριμένο αστυνομικό. Κανείς δεν θα παίζει με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Κανείς. Όσο για τους… εξυγιαντές του ελληνικού αθλητισμού και θιγόμενους, διοικούντες τον Ολυμπιακό: Αποφασίστε πότε λέτε αλήθεια…

Όταν γράφετε θρασύτατες ανακοινώσεις ή όταν ο εκπρόσωπος της διοίκησης σας αναγνώρισε ότι ως Παναθηναϊκός κάναμε τα πάντα για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία της αποστολής του Ολυμπιακού και στο τέλος του ματς, μας ευχαρίστησε για την προσπάθεια μας; Γιατί εκτός από θρασείς, γίνεστε και ψεύτες.

Ο χειρότερος συνδυασμός. Κύριοι του Ολυμπιακού, αναφέρετε στην ανακοίνωση σας με ειρωνική διάθεση πως σας λείψαμε από την A1 γυναικών. Σας απαντάμε ξεκάθαρα πως επιστρέψαμε και αντιλαμβανόμαστε τον πανικό σας. Τα τελευταία χρόνια παίζατε μόνοι σας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό τελείωσε.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα ώστε να βρεθείτε ξανά στη γνώριμη θέση σας, στην Ιστορία του αθλήματος, κάτω από εμάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...