ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαίρονται τα παιχνίδια στην Ιταλία μικροί του Παναθηναϊκού (pics)

Οι ομάδες U10 της PAO BC Academy συμμετείχαν για δεύτερη μέρα στο τουρνουά του Βαρέζε.

Χαίρονται τα παιχνίδια στην Ιταλία μικροί του Παναθηναϊκού (pics)

Με πολύ όμορφο τρόπο έκλεισε και η δεύτερη ημέρα στο τουρνουά του Varese για τις ομάδες U10 της PAO BC Academy. Οι νεαροί αθλητές συμμετείχαν σε ακόμη περισσότερα παιχνίδια στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης. Τα παιχνίδια των ομάδων μας είχαν ως εξής:

PAO BC Academy Green – Bassano: 34-31

PAO BC Academy White – Barcelona: 60-45

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

PAO BC Academy Green – Udine: 48-23

PAO BC Academy White – Firenze: 27-53

Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν τα παιχνίδια, να διασκεδάσουν αλλά και να γνωριστούν με τα παιδιά των άλλων ομάδων και να φωτογραφηθούν μαζί. Στις πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανήκει και η πρωτοβουλία του αθλητή της Ακαδημίας μας, Παύλου και του αθλητή της Barcelona, Marcelo, να ανταλλάξουν φανέλες και να φωτογραφηθούν μαζί φορώντας ο Παύλος τη φανέλα της Barca Escola και ο Marcelo τη φανέλα της PAO BC Academy!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.