ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετο πέρασμα από την Λάρισα!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και πήρε τη νίκη επί της Λάρισας με 110-68 εκτός έδρας. Τρομερός γι΄άλλο ένα ματς ο Φριντέτ, όπως και ο Νικ Καλάθης!

Άνετο πέρασμα από την Λάρισα!

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή του αγώνα ήταν καταιγιστικός. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος, οι φάσεις θεαματικές και ο Καλάθης είχε την τιμητική του. Ο Πεδουλάκης, πάρα πολύ νωρίς, μπήκε στη λογική του rotation, όπως το έχει προαναγγείλει άλλωστε. Ο ρυθμός δε θα έπεφτε όμως και όχι μόνο αυτό, αλλα εκ μέρους του Παναθηναϊκού το ματς θα εξελισσόταν σε ένα ρεσιτάλ πάσας. Ετσι, με τους πράσινους να έχουν 11 ασίστ στην πρώτη περίοδο, το σκορ κλείδωσε στο 15-29.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Φριντέτ ήταν κεφάτος, το ίδιο όμως συνέβαινε με όλους τους παίκτες του Πεδουλάκη που πατούσαν στο παρκέ. Η Λάρισα είχε αρχίσει να ευστοχεί πιο συχνά, αλλά ουσιαστικά απειλούσε μόνο από μακριά. Ο Φριντέτ συνέχισε τα όργιά του και το ημίχρονο έληξε 36-54.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Νικ Καλάθης ήταν εντυπωσιακός, οπου κι αν ήταν, έψαχνε κι έβρισκε τον κατάλληλο παίκτη, ακόμα και με πάσες, άκοπες των 20 μέτρων. Ετσι με τον Καλάθη να είναι μαέστρος η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 25 πόντους στην τρίτη περίοδο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και έτσι οι πράσινοι έφτασαν στη νίκη με 110-68.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...