ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Κανείς δεν σέβεται τον Παναθηναϊκό ούτε οι διαιτητές ούτε οι αντίπαλοί μας»

Ο Χρήστος Δώνης σε δηλώσεις του τόνισε ότι τον Παναθηναϊκό δεν τον σέβονται ούτε οι διαιτητές αλλά ούτε οι αντίπαλοί του στη Super League.

Δώνης: «Κανείς δεν σέβεται τον Παναθηναϊκό ούτε οι διαιτητές ούτε οι αντίπαλοί μας»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για το σημερινό ματς: «Ξεχωριστό ματς για μας. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν δεμένοι στην άμυνα. Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος. Να το πω κλοπή, να το πω ατυχία; Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς συμπεριφερόμαστε καλά στους διαιτητές και αυτοί όχι. Αυτό συμβαίνει και για τους αντιπάλους μας»

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια με τον Σωκράτη Διούδη: «Υπήρχε μεγάλη βαβούρα αλλά δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Τον Παναθηναϊκό δεν τον σέβεται κανείς.  Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Δεν έχουμε δώσει δικαιώματα και μας έχουν αδικήσει φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα»

Για το όσα ακούει από την εξέδρα: «Έχει αρχίσει και με κουράζει όλη αυτή κατάσταση. Μ΄ ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία»

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα προηγούμενα ματς: « Έστω και αν χάσαμε τα προηγούμενα ματς η ομάδα πάει καλύτερα. Για εξωαγωνιστικούς λόγους χάσαμε τα ματς.

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα γιατί όσοι παλεύουμε δεν φταίμε σε κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.