ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιώργος Δώνης με μεγάλα αρχ@@@α!

Διαφωνεί κανείς με όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου; Ζητάμε συγγνώμη για τον τίτλο του κειμένου, αλλά μόνο αυτές οι λέξεις αποτυπώνουν την τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Γιώργος Δώνης με μεγάλα αρχ@@@α!

Διαφωνεί κανείς με όλα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου; Ζητάμε συγγνώμη για τον τίτλο του κειμένου, αλλά μόνο αυτές οι λέξεις αποτυπώνουν την τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Ο Δώνης, εκτός από εξαιρετικός προπονητής, είναι κι ένας σπουδαίος χαρακτήρας. Άνθρωπος που λέει πάντα αυτό που πιστεύει. Με ποιότητα, με ήθος με σεβασμό. Επειδή, όμως, κάποιες φορές γίνονται πράγματα φοβερά και τρομερά είτε κατά του ιδίου, είτε κατά του Παναθηναϊκού, θα ξεσπάσει. Το έκανε στο ματς με την ΑΕΛ, όταν κάποιος ασυνείδητος “στόλιζε” αυτόν και την οικογένειά του. Λάθος η αντίδρασή του; Ναι. Το παραδέχτηκε ο ίδιος. Είχε το θάρρος να το κάνει.

Οπως είχε και σήμερα το θάρρος να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομά του. Ακούστηκαν τρομερά λόγια από τον Γιώργο Δώνη μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει όλοι οι Παναθηναϊκοί να τα σκεφτούν και να τα κρατήσουν όλα όσα είπε. Κανείς δε λέει  να μη γίνει κριτική στη διοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο. Το αντίθετο. Ο μεγαλομέτοχος έχει κάνει εγκληματικά λάθη στο τριφύλλι, που έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση. Ομως, αυτός ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και όλοι όσοι ασχολούνται με το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ. Θέλει τον κόσμο δίπλα του. Θέλει συσπείρωση, θέλει ενότητα, θέλει φωνή στην κερκίδα!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάντε κριτική στη διοίκηση, κράξτε τον Αλαφούζο. Ενωθείτε, όμως, γι αυτή την ομάδα, γι αυτά τα παιδιά. Για τον Παναθηναϊκό ΣΑΣ! Καταλάβετε ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής σας χρειάζεται. Η αρχή ΠΡΕΠΕΙ να γίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.