ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού καλείται, επιτέλους, να συσπειρωθεί, να αφήσει τις διχόνοιες και να στηρίξει την ομάδα με δυναμική παρουσία στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όλοι στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού καλείται, επιτέλους, να συσπειρωθεί, να αφήσει τις διχόνοιες και να στηρίξει την ομάδα με δυναμική παρουσία στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο διοικητικό κομμάτι και ανεξάρτητα από την κριτική που πρέπει να γίνεται ΣΥΝΕΧΩΣ από τους οπαδούς με σκοπό την αλλαγή σκυτάλης, η ομάδα είναι αυτή που χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη από τους οπαδούς της και τη μαζική παρουσία στην κερκίδα. Η συσπείρωση απ’ όλους πρέπει να έρθει τώρα. Οι οπαδοί θα πρέπει για το καλό του τριφυλλιού να αφήσουν στην άκρη τις δικές τους κόντρες και διχόνοιες και να ενωθούν όλοι με μοναδικό σκοπό το από εδώ και πέρα δυναμικό “παρών” στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (Τα εισιτήρια εδώ).

Ο Παναθηναϊκός, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές, σας χρειάζονται στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα, με τα σωστά και τα λάθη της, δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Στηρίξτε την, φωνάξτε για το αγαπημένο σας τριφύλλι, υψώστε εσείς ασπίδα προστασίας. Ξέρετε να το κάνετε, όπως το έχετε κάνει και στο παρελθόν. Συσπειρωθείτε και κάντε πράξη το “στις χαρές και τις λύπες μαζί”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...