ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Ποιες πεντάρες και εξάρες; Ο Παναθηναϊκός έφερε… ψύχρα στην Τούμπα

Τελικά, όλοι αυτοί που μιλούσαν για διασυρμούς στην Τούμπα, τώρα προφανώς έχουν κρυφτεί.

Ποιες πεντάρες και εξάρες; Ο Παναθηναϊκός έφερε... ψύχρα στην Τούμπα

Τελικά, όλοι αυτοί που μιλούσαν για διασυρμούς στην Τούμπα, τώρα προφανώς έχουν κρυφτεί.

Θα πρέπει αρκετοί να καταλάβουν ότι στο ποδόσφαιρο, επιβάλλεται σεβασμός. Σεβασμός στον αντίπαλο, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι μεγαλύτερος από εσένα σε όλα, παρά την κρίση στην οποία βρίσκεται. Υπάρχει, αλήθεια, κανένας που θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι ίδιο μέγεθος με τον Παναθηναϊκό; Οση προπαγάνδα κι αν τρώνε ορισμένοι, γνωρίζουν μέσα τους ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν μπορεί να ισχύει. Ανεξάρτητα, λοιπόν, με την τωρινή κατάσταση του τριφυλλιού, οφείλουν άπαντες να το σέβονται και όχι να το υποτιμούν…

Μέσα στην εβδομάδα ασχοληθήκαμε αρκετά με όλα όσα είχαν γραφτεί και ειπωθεί αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη από διαφόρων ειδών σελίδες που περνάνε, κατά κάποιον τρόπο, γραμμή ΠΑΟΚ. Τι για διασυρμούς διαβάζαμε, τι για περιπάτους, τι για… πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, τι για πεντάρες και εξάρες. Ο, τι μπορείτε να φανταστείτε. Ξεσάλωσαν ορισμένοι, ζητώντας από τον ΠΑΟΚ να πατήσει τον Παναθηναϊκό, να τον διαλύσει. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, με μπόλικη αλαζονεία, κάποιοι… ΠΑΟΚάρχες δε σεβάστηκαν τον “Σύλλογο Μεγάλο” και αιθεροβατούσαν, βλέποντας στον ύπνο τους εύκολες νίκες.

Τώρα που πήγαν όλοι αυτοί; Μήπως η… ψύχρα που άρχισε τους έχει κάνει να κρύβονται; Ας τους γίνει μάθημα το χθεσινό. Να μάθουν να σέβονται. Ο Παναθηναϊκός ακόμη και στα χειρότερά τους, παραμένει πολύ μεγαλύτερος απ’ αυτούς, αφού θέλουν να το πάμε έτσι. Υπάρχει, όμως, η εξής διαφορά: Ο Παναθηναϊκός σέβεται το ποδόσφαιρο, σέβεται τον αντίπαλο. Αυτοί νομίζουν ότι ξαφνικά… ψήλωσαν και ότι τα πάντα τους ανήκουν. Σεβασμός, λοιπόν, και την επόμενη φορά να μην ανοίγεστε τόσο πολύ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ