ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαρτσάκης: «Ας το βάλω και ας είναι το τελευταίο σουτ της ζωής μου»

Συγκλονίζει ο Χρήστος Μαρτσάκης!

Μαρτσάκης: «Ας το βάλω και ας είναι το τελευταίο σουτ της ζωής μου»

Ο Χρήστος Μαρτσάκης, αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με αμαξίδιο, ήταν καθοριστικός στο ματς ανόδου με την ομάδα του ΠΑΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτσάκης στην «Πράσινη»:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος!Θέλαμε να ανέβουμε κατηγορία και το καταφέραμε! Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι εμείς το θέλαμε περισσότερο! Αυτό που έκανα στο τέλος δεν το έκανα μόνος μου το κάναμε πέντε παίκτες, απλά εγώ έβαλα το καλάθι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό! Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον εκεί που του αξίζει, στην Α1 και σε αυτό το άθλημα, που μόλις πέρσι ξεκίνησε το ταξίδι του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας»!

Ενώ για το τι σκέφτηκε στο τελευταίο σουτ, ο Χρήστος Μαρτσάκης τόνισε με νόημα: «Πρέπει να το βάλω και ας είναι το τελευταίο σουτ που κάνω στην ζωή μου»!

Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός!
Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός! 849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.