ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης στους παίκτες: «Να είμαστε περήφανοι»

Ο Γιώργος Δώνης είδε σκυμμένα κεφάλια στα αποδυτήρια της Τούμπας, αλλά άμεσα ξεκίνησε την... επιχείρηση ανύψωσης ηθικού.

Δώνης στους παίκτες: «Να είμαστε περήφανοι»

Πολλά σκυμμένα κεφάλια και εκνευρισμό αντίκρισε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Γιώργος Δώνης μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», που ήταν επίσης πολύ φορτισμένος, προσπάθησε να ανεβάσει τους παίκτες του.

Μιλώντας τους τόσο στα αποδυτήρια όσο και αργότερα στο ξενοδοχείο είπε πως θα πρέπει να είναι περήφανοι για την προσπάθειά τους και την πρόοδο που κάνουν σαν ομάδα, ενώ επισήμανε πως η διαιτησία δεν τους άφησε να κερδίσουν το ματς.

«Το ξέρω πως στενοχωρηθήκαμε για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε. Πρέπει όμως να νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να σας ευχαριστεί ότι γινόμαστε ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μια ομάδα.

Παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια ωραία βραδιά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αλλά το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του προπονητή του «τριφυλλιού», σύμφωνα με την «Πράσινη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.