ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η επίθεση στον Διούδη και η κατάθεση στην αθλητική βία

Ο Σωκράτης Διούδης δέχτηκε επίθεση στη φυσούνα της Τούμπας, με αποτέλεσμα να κληθεί να δώσει κατάθεση.

Η επίθεση στον Διούδη και η κατάθεση στην αθλητική βία

Ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσής του το βράδυ της Κυριακής, εκτός από την εχθρική διαιτησία, προχώρησε σε καταγγελίες και για τα όσα έγιναν στη φυσούνα της Τούμπας μετά το σφύριγμα της λήξης. Τραμπουκισμοί, προπηλακισμοί και ύβρεις υπήρχαν στο… ρεπερτόριο, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τα αναφέρει στην ανακοίνωση, χωρίς να γίνεται πάντως πιο συγκεκριμένη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο άνθρωπος που δέχτηκε επίθεση από άνθρωπο ασφαλείας του ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο λεκτική, αφού ο συγκεκριμένος προσπάθησε να κλωτσήσει τον Διούδη, χωρίς πάντως να καταφέρει να τον απωθήσει.

Ο Διούδης αρχικά θέλησε να κάνει μήνυση, αλλά μιλώντας και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε να μην προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς δεν είχε δει ποιος τον είχε απωθήσει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έδωσε πάντως κατάθεση στους αστυνομικούς της αθλητικής βίας, οι οποίοι τον κάλεσαν για να περιγράψει όσα έγιναν και εκείνος τους είπε πως επικρατούσε πανικός και ένιωσε μια απώθηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.