ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΕΚ

Ο ρόλος του κόσμου του Παναθηναϊκού

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού οφείλει να κάνει μια νέα αρχή και να ανέβει βαθμολογικά, διεκδικώντας πράγματα. Οι δυνατότητες για κάτι τέτοιο υπάρχουν. Νέα αρχή, όμως, πρέπει να γίνει και στην πράσινη κερκίδα.

Ο ρόλος του κόσμου του Παναθηναϊκού | panathinaikos24.gr

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού οφείλει να κάνει μια νέα αρχή και να ανέβει βαθμολογικά, διεκδικώντας πράγματα. Οι δυνατότητες για κάτι τέτοιο υπάρχουν. Νέα αρχή, όμως, πρέπει να γίνει και στην πράσινη κερκίδα.

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι
Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι 6.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για πολλούς και διάφορους λόγους η μέχρι τώρα εικόνα στα εντός έδρας ματς του τριφυλλιού είναι απογοητευτική. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος τόσο από τα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό κομμάτι. Η διοίκηση δεν εκφράζει κανέναν εδώ και καιρό. Είναι καμμένο χαρτί στα μάτια των φιλάθλων και δικαιολογημένα. Ταυτόχρονα, το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, απομάκρυνε ακόμη περισσότερους οπαδούς που είχαν μια κάποια διάθεση να πάνε στο γήπεδο. Αν προσθέσουμε σε αυτά και τις μεγάλες διαφωνίες στον μεγάλο πυρήνα της Θύρας 13, τις κόντρες και την αποχή μεγάλου κομματιού, τότε θα καταλήξουμε εύκολα στους λόγους που το γήπεδο είναι άδειο και που ο… γίγαντας (ο κόσμος αυτής της ομάδας) είναι κοιμώμενος.

Πλέον, πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό. Άπαντες οφείλουν να γυρίσουν σελίδα. Οχι για τη διοίκηση και τον Αλαφούζο. Αλλά για τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή από εδώ και πέρα. Να πάρει βαθμούς, να διεκδικήσει πράγματα και να εξαργυρώσει την αγωνιστική πρόοδο που δείχνει. Οι δυνατότητες υπάρχουν, αρκεί η δουλειά να συνεχιστεί και το αγωνιστικό πνεύμα να παραμένει ίδιο και καλύτερο. Σε αυτή τη νέα αρχή, κανείς δεν περισσεύει. Ούτε, φυσικά, ο κόσμος που αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που περνάει μεγάλη κρίση.

Οι οπαδοί οφείλουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, τη διχόνοια και να συσπειρωθούν. Είναι κρίμα η ομάδα, που έχει αντέξει σε τόσα και τόσα προβλήματα, να πηγαίνει στα άλλα γήπεδα και να ζει ατμόσφαιρα και μέσα στο ΟΑΚΑ να νιώθει… μόνη και ξένη. Κάντε κριτική στη διοίκηση και τον μεγαλομέτοχο, αλλά στηρίξτε την ομάδα. Ελάτε στο γήπεδο, κάντε το Ολυμπιακό Στάδιο όπως μόνο εσείς γνωρίζετε, δείξτε, επιτέλους, ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του κόσμου του τριφυλλιού. Αφήστε οι οργανωμένοι στην άκρη τις κόντρες και τις διχόνοιες. Δώστε το “παρών” στην κερκίδα, πάρτε θέση και φωνάξτε για τη μεγάλη σας αγάπη. Τώρα είναι η ώρα για στήριξη στα δύσκολα. Άλλωστε, όπως λέει και το σύνθημα… “μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ”.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ εδώ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close