ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Με ίδια λογική και νοοτροπία για τη νίκη με την ΑΕΚ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη λογική που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη.

Με ίδια λογική και νοοτροπία για τη νίκη με την ΑΕΚ

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη λογική που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη.

*Τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό ανήκουν στο παρελθόν. Πάει, τελείωσε αυτό. Υπάρχει συνέχεια και δεν πρέπει να μένουμε παραπάνω στα της Τούμπας. Οι “πράσινοι” πάλεψαν, είχαν στόχο, τον πέτυχαν για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά την… πάτησαν στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων. Το μυαλό τώρα πρέπει να καθαρίσει και το τριφύλλι να κοιτάξει την επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση με ένα και μόνο στόχο: Τη νίκη.

*Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει μια πρόοδο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά, δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και σε αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος. Μην ξεχνάμε ότι μετά το ματς με τους ερυθρόλευκους, οι “πράσινοι” έχουν μόλις δυο νίκες (με Πανιώνιο και Ατρόμητο εκτός έδρας), την ισοπαλία στην Τούμπα και δυο ήττες από Ξάνθη και ΑΕΛ με… το χεράκι της διαιτησίας, αλλά και με λάθη και αφέλειες των ποδοσφαιριστών.

*Καταλαβαίνει κανείς ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Οι μόλις 9 βαθμοί και η 10η θέση είναι ένας κακός απολογισμός και αυτό πρέπει να αλλάξει… χθες. Αυτό σημαίνει ότι η επικράτηση στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (που πρέπει να έχει ΠΟΛΥ κόσμο) είναι αναγκαία και οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη με αυτό το σκεπτικό θα παραταχθούν στην αναμέτρηση.

*Η λογική, πάντως, αλλά και η… πνευματική προετοιμασία δεν αλλάζει και δεν πρέπει να αλλάξει. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ντέρμπι με την μπάλα χαμηλά, γνωρίζοντας ότι έχει απέναντί του μια πιο ποιοτική ομάδα, έχοντας, όμως, και επίγνωση της όλης κατάστασης, αλλά και … αναγνώριση των δικών του δυνατοτήτων. Με σωστή τακτική προσέγγιση, με πάθος και δύναμη και με 100% συγκέντρωση, το τριφύλλι μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Δε χρειάζεται κανένας να παρασυρθεί μετά την εμφάνιση της Τούμπας. Άλλωστε, τίποτε δεν έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός. Απαιτούνται πάρα πολλά για να πάρει μπρος και να δει με αξιώσεις τη συνέχεια και τον μεγάλο στόχο των πλέι οφ. Με ηρεμία, χαμηλούς τόνους και προσήλωση στο αποτέλεσμα που θέλει, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Αρκεί  να κάνει αυτά που πρέπει, να μπει στο παιχνίδι με τη λογική, αρχικά, της εξουδετέρωσης των ατού της ΑΕΚ και να χτυπήσει στις ευκαιρίες που θα της δοθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ