ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Με ίδια λογική για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός και το φιλόδοξο πρότζεκτ της τελευταίας διετίας χρειάζεται μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη που δεν έχει έρθει ακόμα. Την Κυριακή είναι η ώρα.

Με ίδια λογική για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Την άγγιξε πέρσι στο Καραϊσκάκη, όταν ισοφαρίστηκε από τον Σισέ στις καθυστερήσεις. Την άγγιξε φέτος στην Τούμπα, όταν και πάλι ισοφαρίστηκε από τον Βιεϊρίνια στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων. Την άγγιξε στο περσινό εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ, που ήταν καλύτερος και έχασε πολλές ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, με το πρότζεκτ που τρέχει αυτή τη διετία, αξίζει μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη σε ένα ντέρμπι, την οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα. Αν ο Σλοβένος διαιτητής δεν έδινε τα υπερβολικά πέντε λεπτά στην Τούμπα ή τουλάχιστον σφύριζε τη λήξη στην… ώρα της, θα τα είχε καταφέρει.

Μπροστά του είναι πια το δεύτερο σερί ντέρμπι, αυτό με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ένα ντέρμπι που με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό συνήθως… βάφεται πράσινο. Αυτό δείχνει η προϊστορία.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 85.735 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Δώνη δείχνει να βρίσκεται στο καλύτερο αγωνιστικό της σημείο από το ξεκίνημα της σεζόν. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρει πλέον, έχει πολλούς τρόπους να απειλεί, δε δέχεται φάσεις από τον αντίπαλο. Και η πορεία του είναι πλέον ανοδική, έχοντας αφήσει πίσω του το άσχημο ξεκίνημα.

Με «λογική Τούμπας» θα αντιμετωπίσει την Κυριακή και την ΑΕΚ. Δύσκολα ο Δώνης θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα. Και η τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι θα είναι παρόμοια. Καλή κυκλοφορία μπάλας, κατοχή, γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Αν δεν αλλάξει κάτι στις μέρες που απομένουν μέχρι το ντέρμπι θα δούμε και πάλι το ίδιο σχήμα και τα ίδια πρόσωπα. Δηλαδή τους Διούδη, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Ινσούα, Δώνη, Κουρμπέλη, Ζαχίντ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...