ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΞΕΡ

Η μεγάλη ρήτρα για Ζαχίντ, τα… παζάρια και η συνιδιοκτησία

Πόσο κοστίζει ο Ζαχίντ; Γιατί είναι απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη αγοράς του και τι σκοπεύει να κάνει ο Παναθηναϊκός; Όλες οι απαντήσεις στο "Πράσινο Μίξερ".

Η μεγάλη ρήτρα για Ζαχίντ, τα... παζάρια και η συνιδιοκτησία

Το panathinaikos24.gr καθημερινά θα σχολιάζει όσα συμβαίνουν με μια δική του ματιά και φυσικά με το έγκυρο ρεπορτάζ, που εδώ και χρόνια του δείχνετε απεριόριστη εμπιστοσύνη εσείς οι αναγνώστες, με αποτέλεσμα να μας έχετε φέρει στην κορυφή της «πράσινης» ενημέρωσης.

Μονοθεματικό και το σημερινό “πράσινο μίξερ” (μετά το χθεσινό για τον Γιάννη Μπουζούκη), που αφορά τον Γκίας Ζαχίντ και το μέλλον του. Πάμε να δούμε τι ισχύει:

-Ο Ζαχίντ ξεκίνησε να δείχνει εδώ και 1-1,5 μήνα πόσο παιχταράς είναι. Όπως ακριβώς το γράφουμε. Παιχταράς. Ο τρόπος που βλέπει το γήπεδο, ο χειρισμός της μπάλας, το άπλωμα του παιχνιδιού είναι στοιχεία που δεν τα βρίσκεις εύκολα. Και στο ρεπερτόριό του έβαλε πλέον και το γκολ. Τρία γκολ έχει γράψει ο Νορβηγός. Και τι γκολ ε; Το ένα πιο όμορφο απ’ το άλλο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ο Δώνης δικαιώνεται για τη στήριξη στον ποδοσφαιριστή του. Μετά το Βικελίδης και το λάθος που έκανε, ο Ζαχίντ ήταν ράκος ψυχολογικά. Έπεσαν πάνω συμπαίκτες του, του μίλησαν, του εξήγησαν πως όλη η ομάδα είχε τραγική αγωνιστική συμπεριφορά. Αλλά η παραμονή του Δώνη και η κουβέντα μαζί του ήταν τα στοιχεία που τον ανέβασαν και πάλι. Κι έτσι ο παίκτης δεν… κάηκε. Σπουδαίος σε αυτό τον τομέα ο προπονητής.

-Άσχετο αλλά… σχετικό. Δεν είναι τυχαίο πως ο Δώνης έχει εξαιρετικές σχέσεις με παίκτες που έχει δουλέψει σε όλη του την καριέρα. Είναι… δάσκαλος σ’ αυτό. Ή μάλλον ΚΑΙ σε αυτό.

-Επιστρέφουμε στο θέμα Ζαχίντ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ξεχάστε τον από το καλοκαίρι και μετά. Θα τον απολαύσετε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ποια είναι αυτά τα δεδομένα; 1,6 εκατομμύρια ευρώ η ρήτρα του. ΠΟΤΕ. Δεν έχει ο Παναθηναϊκός αυτά τα λεφτά. Ούτε τα μισά δεν έχει, ούτε το 1/3.

-Τι θα μπορούσε να τον κρατήσει; Τα παζάρια που θα γίνουν με τη νέα σεζόν θα αφορούν νέο δανεισμό για ακόμα ένα χρόνο. Αυτό είναι το ένα σενάριο. Το άλλο είναι να δώσει ο Παναθηναϊκός κάποια χρήματα, γύρω στις 300-400 χιλιάδες και να πάρει τον παίκτη… μισό. Με συνιδιοκτησία με τον ΑΠΟΕΛ. Αλλά σε περίπτωση πώλησής του, μεγαλύτερο ποσοστό να πάρουν οι Κύπριοι. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις. Δύσκολες όμως.

-Και γίνονται ακόμα πιο δύσκολες λόγω ΑΠΟΕΛ και του προέδρου του. Ο άνθρωπος τη μία μπορεί να λέει άσπρο και την άλλη μαύρο. Τα θυμάστε το καλοκαίρι.

-Υπομονή με τον Ζαχίντ λοιπόν. Δείτε τι κάνει με την μπαλίτσα, απολαύστε ποδόσφαιρο και τα υπόλοιπα εν καιρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.