ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ευχαριστούμε τον κόσμο – Νίκες για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία

Η αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού Μαρία Οικονομίδου γράφει στο blog της στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό και για τη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο - Νίκες για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία

Η αθλήτρια βόλεϊ του Παναθηναϊκού Μαρία Οικονομίδου γράφει στο blog της στο panathinaikos24.gr για τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα στον Ολυμπιακό και για τη συνέχεια.

Καλησπέρα σας,

Πρώτα απ΄όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό του Αγίου Θώμα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και ειλικρινά ήταν ο 7ος παίκτης. Είμαστε ικανοποιημένες από την εμφάνιση αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Παλέψαμε αλλά τελικά χάσαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Από δω και πέρα συνεχίζουμε την καλή δουλειά και κοιτάμε τη συνέχεια. Το Σάββατο στις 18:00 καλούμαστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Αίαντα εκτός έδρας. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πάρουμε τη νίκη.

Από δω και πέρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά εμείς θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε νίκες, ώστε να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία με το τέλος του πρώτου γύρου.

Θα τα ξαναπούμε

Μαρία Οικονομίδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ